VV4: Gigi nagy bajban van?!
2011. április 04. 15:18
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Ha elmondta volna szerintem nem lett volna baja senkinek vele.Max. meglepődtek volna a villalakók és kész...továbbléptek volna.Szandikát meg Gombit,meg Ginát is elfogadták a múltjukkal együtt...őtis elfogadták volna.Így sokkal nagyobb sz*rban van,mert még kamuzott is,meg elhallgatta.Mindenkit átvert.Sokkal jobb lett volna az igazság..de ő tudja.
2011. április 04. 15:40
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
AM,HA MÁR ITT PISZKÁLJÁK A GIGIT,AKKOR ÉRTESÜLJENEK PONTOSAN!Ő MAGA MONDTA AZ EGYIK MŰSORBAN MA,HOGY AZ EROTIKA KIÁLLÍTÁSON RENDES RUHÁBAN VOLT,SZÓRÓLAPOT OSZTOGATOTT,ÉS ÖSSZESZEDTE A SZÍNPADRÓL MÁS LÁNYOK RUHÁIT!
2011. április 04. 17:18
|
|
Crissykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 69 Azonosító: 44997 offline
|
ev bry... rendes ruhában volt? számodra a szopnék.hu- feliratu póló az mindennapi viselet?? az erotika kiállításon táncolt is, és mű női nemiszerveket, reklámozott, árult,...erről képek is vannak........
2011. április 04. 17:41
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Pont Olivér beszél? 
Ő minek képzeli magát amúgymeg? Egy beképzelt, gusztustalan ember, aki azzal akar a médiában maradni, hogy Alekosz hírnevét használja ki..
Éváról meg ne is beszéljünk.. Ő gyanúsítgatja Gigit (ezzel nem Gigit akarom védeni) amikor rúdtáncos volt és drogozott, ja és előszeretettel vett részt qvás bulikon! (videó is van róla)
Ő minek képzeli magát amúgymeg? Egy beképzelt, gusztustalan ember, aki azzal akar a médiában maradni, hogy Alekosz hírnevét használja ki..
Éváról meg ne is beszéljünk.. Ő gyanúsítgatja Gigit (ezzel nem Gigit akarom védeni) amikor rúdtáncos volt és drogozott, ja és előszeretettel vett részt qvás bulikon! (videó is van róla)
2011. április 04. 17:44
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Crissyke:De nem érted!FIGYELTED MA A TV-T?Ő MONDTA...És az a póló nem mindegy?-.- Az a képek meg honnan tod,hogy az volt?És honnan veszed,hogy táncolt?Ha ő azt mondta nem?Talán ott voltál?
2011. április 04. 17:52
hát megkellett élnie valahogy 
, amugy meg én bírom Gigit, és neki szurkoltam a párbajon, de őszintén én nem Gigi mellett voltam hanem Éva ellen
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: