Miley Cyrus nem tartja sokra Rebecca Blacket
2011. április 04. 18:32
Igaza van Mileynak! Nem azt mondja amit az emberek várnak, hanem amit gondol . Szerintem Rebecca tök tehetségtelen Pff.
2011. április 04. 18:35
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
hát..miley egyet értek.xD ez a csaj télleg gáz. retusált a hangja mint selena gomeznek, gáz és kész. és hha sztár akar lenni, akkor az az alap, hogy többet tudjanak meg a magánéletéből....-.-"""
2011. április 04. 19:43
Sosem gondoltam volna hogy egyszer Miley-nak adok igaza,de most mégis mivel én is ezen a véleményen vagyok..mint már korábban is megfogalmaztam,a dal pocsék,és a lányban sem látok tehetséget.
2011. április 04. 20:55
EZ A CIKK NEM IS IGAZ!
most mutatták a Reflektorba Rebeccát, és Miley nyilatkozott róla, hogy nem érti miért írnak róla taszító kommenteket... meg hogy nem kellene ilyen hamar elítélni
most mutatták a Reflektorba Rebeccát, és Miley nyilatkozott róla, hogy nem érti miért írnak róla taszító kommenteket... meg hogy nem kellene ilyen hamar elítélni
2011. április 04. 20:56
de azért a véleményem nem változik Rebeccáról!!!!!
2011. április 04. 21:00
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek Demily
"Demily
EZ A CIKK NEM IS IGAZ!
most mutatták a Reflektorba Rebeccát, és Miley nyilatkozott róla, hogy nem érti miért írnak róla taszító kommenteket... meg hogy nem kellene ilyen hamar elítélni"
"Demily
EZ A CIKK NEM IS IGAZ!
most mutatták a Reflektorba Rebeccát, és Miley nyilatkozott róla, hogy nem érti miért írnak róla taszító kommenteket... meg hogy nem kellene ilyen hamar elítélni"
2011. április 04. 21:11
Én is láttam a tv-be! akkor ez a cikk nem igaz. Miley nyilatkozta hogy nincs semmi baja vele!!
2011. április 04. 21:24
Na hát itt is keverik azt amit nem kéne! Egyszer ezt mondják másik pillanatban meg a másikat! vagy csak pletyka az egész!
2011. április 05. 08:35
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Nem azért, de nem azt mondta, hogy nem tartja sokra Rebeccát, hanem azt, hogy manapság túl könnyen válhat az emberből sztár.
Valamennyire egyetértek ezzel, de viszont nem mindenkire igaz, hogy könnyen lesz belőle sztár. Ez szerintem szerencse kérdése.
Valamennyire egyetértek ezzel, de viszont nem mindenkire igaz, hogy könnyen lesz belőle sztár. Ez szerintem szerencse kérdése.
2011. április 05. 11:47
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: