Ashley Greene szerint Joe egy igazi paraszt
2011. április 03. 19:34
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
jahh bocs azt elírtam,gyorsan akartam írni, nem Taylor csapta rá a telefont Taylorra hanem Joera :DDD
num1Kolosszus !! Onnan veszem h Joe írt anno, h tisztázza a dolgokat és abban írta h Taylor csapta rá a telefont..
(hozzá tesztem nem akarok felnőni!
)
és beismerem h bunkóság volt!! tudnék én is dolgokat mondani amiket nem szeretek Joeba( am én Nick-fan vagyok!)
-itt csak az a lényeg h nem ismerjük a dolgokat hátulról, és mind tudjuk h a nők érzékenyebbek ilyen dolgokban és hajlamosabbak panaszkodni és siránkozni ilyen dolgokon.
és az h Ashley ilyen dolgokat mondogat Joeról az ugyanannyira parasztság-..
num1Kolosszus !! Onnan veszem h Joe írt anno, h tisztázza a dolgokat és abban írta h Taylor csapta rá a telefont..
(hozzá tesztem nem akarok felnőni!
és beismerem h bunkóság volt!! tudnék én is dolgokat mondani amiket nem szeretek Joeba( am én Nick-fan vagyok!)
-itt csak az a lényeg h nem ismerjük a dolgokat hátulról, és mind tudjuk h a nők érzékenyebbek ilyen dolgokban és hajlamosabbak panaszkodni és siránkozni ilyen dolgokon.
és az h Ashley ilyen dolgokat mondogat Joeról az ugyanannyira parasztság-..
2011. április 03. 19:40
Akkor én kérek elnézést, a telefonlecsapással kapcsolatban. Csakhogy Ashley-nek nyilván jó oka volt rá, hogy szakítson vele és tekintetbe kéne venni azt is, hogy már nem most szakítottak, szóval még csak bosszúból sem mondhatja, nem igaz?
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2011. április 03. 19:49
|
|
foxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 134524 offline
|
eleinte nem volt szimpi de most változott a véleményem..Igaza van szerintem teljesen, és legalább volt annyi esze hogy megakadályozta hogy ő legyen a "következő áldozat".. ez különösen tetszik benne
2011. április 03. 19:52
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
hát nem rég szakítottak! 2 hete? és gondolhatod h a Glamour fotózást és interjút nem tegnap készítették( ha már kijött az újság)! szóval simán lehetett bosszúból, lehet haragba váltak el,és épp adott volt az interjú h egy kicsit megcsipkedje Joe-t!
( amúgy meg nem akarok itt vitatkozni, én nagyon szeretem Joet, és alap h védem, mert mindenki védi azt akit szeret, beismerem h vannak hibái, de szerintem nem ilyen dolgokból kéne őt megítélni)
( amúgy meg nem akarok itt vitatkozni, én nagyon szeretem Joet, és alap h védem, mert mindenki védi azt akit szeret, beismerem h vannak hibái, de szerintem nem ilyen dolgokból kéne őt megítélni)
2011. április 03. 20:18
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
wááow...
2011. április 03. 20:28
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Thora_90 Tudom h reklámfogás volt..csak annyira mondták és annyira sokan elhitték neki/nekik hogy az már szánalmas és vmelyik oldalon is azt olvastam, h Ashley kamuzik mert h Joe soha nem létesített vele testi kapcsolatot...
2011. április 03. 20:31
Idézet (Csilli @ 2011.04.03. 19:52)
hát nem rég szakítottak! 2 hete? és gondolhatod h a Glamour fotózást és interjút nem tegnap készítették( ha már kijött az újság)! szóval simán lehetett bosszúból, lehet haragba váltak el,és épp adott volt az interjú h egy kicsit megcsipkedje Joe-t!
Hát, akkor ebben nem értünk egyet.
2011. április 03. 21:25
Csili! Kb 1 hónapja szakítottak - ha nem több - , és igazad van, lehetett bosszúból, de Ashley nem az a fajta, mert sokkal jobb pasikat is megkaphatna.
Jal! Hol olvastad, h volt köztük szexuális kapcsolat? Mert én még sehol. :/ Ha egy linket tudnál dobni, megköszönném ^^
Jal! Hol olvastad, h volt köztük szexuális kapcsolat? Mert én még sehol. :/ Ha egy linket tudnál dobni, megköszönném ^^
2011. április 03. 21:26
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
látom valaki felhozta azt az interjút, amiben Ash még áradozott róla. csak hogy felfogd: az még azelőtt volt, mielőtt jónáska kimutatta a foga fehérjét..
ha már 3 csaj kikészült tőle, szerintetek milyen ember/pasi lehet? már csak rá kell nézni, süt róla a beképzeltség és a hímsovinizmus...
ha már 3 csaj kikészült tőle, szerintetek milyen ember/pasi lehet? már csak rá kell nézni, süt róla a beképzeltség és a hímsovinizmus...
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2011. április 03. 21:26
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
milyen igaz
2011. április 03. 22:53
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Thora_90
Jackson Rathbone néha túlzottan is pörög. Abszolút nem olyan, mint Jasper XD De ez csak az tudja aki utána néz a srácnak. Mondjuk youtube 100 Monkeys
Állat az az ember
<3<3
http://www.youtube.com/watch?v=FDIG88oclFM
Jackson Rathbone néha túlzottan is pörög. Abszolút nem olyan, mint Jasper XD De ez csak az tudja aki utána néz a srácnak. Mondjuk youtube 100 Monkeys
http://www.youtube.com/watch?v=FDIG88oclFM
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.