Ashley nem épp' finomkodó interjút adott a Glamour magazinnak volt pasijáról, Joe Jonasról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashley Greene szerint Joe egy igazi paraszt
2011. április 03. 11:11
Ashley, Ashley, Ashley...imádlak! gyönyörű a képen. és jól megmondta.
2011. április 03. 11:12
|
|
Demifan12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 461 Csatolások: 66 Azonosító: 135218 offline
|
Hát nem csodálkozom! Én sem szeretem Joe-t! Amit Demivel tett!!!!!!!!!! Hajrá Ashley! Igazad van!!
1 felhasználónak tetszik:
ivonn a demi fan
2011. április 03. 11:13
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Na ja...Valahol meg azt mondta Joe-ra hogy tenyészbika...Micsoda izé már??Jobb is hogy vége lett ennek a románcnak..Joe megint mosolyog,és ez így van jól:)De azért ez a tenyészbika ez szemét húzás volt:@
2011. április 03. 11:18
Ezen a Joe-fanok jól kiakadnak XD Am teljesen igaza van, már annyira vártam, hogy ezt mondja. Ashley az isten!!
XD
ivonn a demi fan
2011. április 03. 11:23
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Joe egy kannibál. tiszta idióta! Hajrá Ashley! nem érdemel meg ez a hülye olyan lányokat mint demi, ash, stb...
ivonn a demi fan
2011. április 03. 11:26
Egyre szimpibb ez a csaj !
Hajrá Ash !
ivonn a demi fan
2011. április 03. 11:27
az ex téma mindig kínos, főleg ha az ember még dicsekszik is vele -.-
a Glamour címlap gyönyörű
a Glamour címlap gyönyörű
2011. április 03. 11:29
amúgy érdekes hogy eddig mindenki Ash-t szídta, hogy mekkora r*banc hogy elvette Demitől Joet meg stb. most meg ő az isten, meg minden ?! hát ez szánalom gyerekek..
2011. április 03. 11:29
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
Én imádom Joet.Nem birtam h Ashel jár,szerintem nem is szerették egymást.és szerintem elég rossz,hogy ilyen jelzőkkel illeti.ha ezt gondolja róla,miért jártak?
2011. április 03. 11:31
én ezt nem értem.még pár hete jártak.vagy nem?????
Na mindegy:sztárok;)
Na mindegy:sztárok;)
2011. április 03. 11:32
Hát ha ez mind igaz, amit elmondott, akkor elég egy szemét alak lehet Joe. Mindenesetre jó, hogy szakítottak, mert ha Ash ennyire nem érezte jól magát vele, akkor jobb is a szakítás.
ivonn a demi fan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.