Az ír színész Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba lép, ugyanis ő lesz a Total Recall remake-jének férfi főszereplője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Colin Farrell a Total Recall remake-jében
2011. április 02. 20:45
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. április 02. 20:50
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
kivancsi leszek..
2011. április 02. 20:53
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.02. 20:49)
Minek egy alig 20 éves filmnek remake?
jó kérdés.. mindenesetre, ha Colin és Eva együtt szerepel, mindenképpen megnézem
2011. április 02. 21:06
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.04.02. 20:53)
jó kérdés.. mindenesetre, ha Colin és Eva együtt szerepel, mindenképpen megnézem 
Én is megnézem, csak nem értem a célját. Pár év múlva oda jut az ötlettelenség, hogy 2 évente újraforgatnak majd minden filmet?
2011. április 02. 21:27
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én sem értem, hogy miért kell egy filmet ezerszer feldolgozni, viszont Colint szívesen megnézném Diane Krugerrel.
2011. április 03. 09:27
|
|
BertOliviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.16. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 143443 offline
|
hát majd kiderül
2011. április 03. 10:00
|
|
Meredith31új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 146373 offline
|
hát ez nagyon érdekesnek hangzik,schwarzi nagyon jól játszott az eredetiben,szóval nem tudom én sem miért kell a remake
de azért biztos megnézem ha lesz,mert kíváncsi vagyok rá
2011. április 03. 10:06
háá ez minek???
Paul Verhoeven feldolgozását úgy sem lehet túlszárnyalni. Verhoeven filmje egy igazi Scifi klasszikussá nőtte ki magát.
collin farrel pedig hol van ő Arniehez képest.
ez a film nem kell, felesleges,és nem fogom megnézni!
jut eszembe az ilyen remake-ek közül a legnagyobb pofátlanság a Tetovált lány mostani Amerikai feldolgozása amit a középszerű rendezővé vált David Fincher dirigál.komolyan az lesz a pofátlanság csúcsa állítólag még az eredeti színésznőt is megkeresték Noomi Rapace-t hogy nem játszaná e el az Amerikai verzióban Lisbeth-et!
kééész...
Paul Verhoeven feldolgozását úgy sem lehet túlszárnyalni. Verhoeven filmje egy igazi Scifi klasszikussá nőtte ki magát.
collin farrel pedig hol van ő Arniehez képest.
ez a film nem kell, felesleges,és nem fogom megnézni!
jut eszembe az ilyen remake-ek közül a legnagyobb pofátlanság a Tetovált lány mostani Amerikai feldolgozása amit a középszerű rendezővé vált David Fincher dirigál.komolyan az lesz a pofátlanság csúcsa állítólag még az eredeti színésznőt is megkeresték Noomi Rapace-t hogy nem játszaná e el az Amerikai verzióban Lisbeth-et!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2012. április 06. 17:01
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.02. 21:06)
Én is megnézem, csak nem értem a célját. Pár év múlva oda jut az ötlettelenség, hogy 2 évente újraforgatnak majd minden filmet?
Meg is válaszoltad a kérdést.
Évek óta abszolút, totális ötlettelenség jellemzi Hollywood-ot. Ha jól megnézed, akkor a filmek többsége, vagy képregény-, könyvátirat, remake, vagy 3D remake, esetleg valamelyik filmnek a második, harmadik, stb., része.
Ehhez az ötlettelenséghez hozzájön még a divattá vált "recesszió van" szlogen hangoztatása. Én meg, ha akarom elhiszem.
Azt meg nyilván soha nem fogod hallani egy-egy stúdió vezetőjétől, hogy azért megy ez a tendencia, mert nagyon jól tudjuk, hogy egy második, harmadik, sokadik részből is vígan van annyi bevételünk, amiből luxusvillát tudok venni magamnak a Kanári-szigeteken...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.