@Cedrick:
Hiába a sok érv, engem nem győztél meg. Mondjuk a képeket meg sem nyitottam, inkább jobb, ha nem látom. Egy valami biztos: én így sem fogom Gigit jobban megszeretni... Ha Gombi, aki személyesen is ismerte Évát, mert együtt élt vele, és kijött, és azt mondja, hogy inkább ő menjen vissza, és hogy Gigiben csalódott, és Évában nem, akkor csak van egy kis igaza.
VV Gombi: „Ha Gigi marad, az elront mindent”
2011. április 03. 18:08
|
|
Cedrickúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 148591 offline
|
Kelsey:
Nekem ez a párbaj direkt jól jött, mert ez csak Anikónak jó. Jól legyengíti Évát és így Anikó jut be a nagydöntőbe. A lányok közül egyedül Anikó érdemli ezt meg.
Éva nekem nagyon tetszett a legelején, de hiába a külső szépség, ha a belső tulajdonságai kritikán aluliak...
Közben úgye az is kiderült, hogy ki a villában az igazi színésznő. Lásd Anikót a bajai színjátszókörben és a színházi plakátjait. Éva és Béci régóta sejti, hogy valami nem stimmel vele: "Anikó te színésznői képességekkel vagy megáldva!"
Gombi csak azért mondja ezt, mert megsértődött Gigire, amikor azt mondta, hogy "kifejezetten rossz véleménnye van a vetkőzős fiúkról."
Gombi és Jerzy is chippendale fiú..
Nekem ez a párbaj direkt jól jött, mert ez csak Anikónak jó. Jól legyengíti Évát és így Anikó jut be a nagydöntőbe. A lányok közül egyedül Anikó érdemli ezt meg.
Éva nekem nagyon tetszett a legelején, de hiába a külső szépség, ha a belső tulajdonságai kritikán aluliak...
Közben úgye az is kiderült, hogy ki a villában az igazi színésznő. Lásd Anikót a bajai színjátszókörben és a színházi plakátjait. Éva és Béci régóta sejti, hogy valami nem stimmel vele: "Anikó te színésznői képességekkel vagy megáldva!"
Gombi csak azért mondja ezt, mert megsértődött Gigire, amikor azt mondta, hogy "kifejezetten rossz véleménnye van a vetkőzős fiúkról."
2011. április 03. 18:40
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Cedrick @ 2011.04.03. 18:08)
Kelsey:
Oké
Egyébként (legalább is nekem) majdnem teljesen mindegy, hogy ki jut tovább...
De egyben akkor maximálisan egyetértünk!: Anikó jusson a nagydöntőbe
2011. április 03. 19:19
Köszi Cedrick!
Na most mondják az Éva fanok, h nincs vele baj!
Mindenkinek megvannak a hibái! Ennyit erről -.-"
Na most mondják az Éva fanok, h nincs vele baj!
Mindenkinek megvannak a hibái! Ennyit erről -.-"
2011. április 04. 13:21
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
helyes!!
2011. április 04. 17:41
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
Igaza van!!!!
Fodrász??
sok sikert hozzáá
Fodrász??
sok sikert hozzáá
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: