Miután már a sorozat ötödik évadjában is megmutatta, hogy a színészkedés mellett a rendezés is megy neki, a stáb újabb lehetőséget adott Matthew-nak, aki most a hatodik évad 18. részét rendezte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Matthew Gray Gubler rendezőnek állt
2011. április 02. 19:14
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
jajj, de szerény <3 szerintem nagyon jó színész
meg persze rendezőnek is ugyanolyan jó
2011. április 02. 19:38
Matt tényleg nagyon jó színész, még rendezőként is. Spence-t is nagyon szeretem, bár nekem is jó lenne olyan gyors olvasási képesség, mint neki.
2011. április 02. 19:40
Láttam a részt és nagyon tetszett. A híresztelések alapján lehetett tudni, hogy ki lesz a távozó szereplő, de nem gondoltam volna, hogy ennyire jól sikerül megoldani a sorozatból való eltűnését.
Matthew rendezőként és színészként is zseniális volt ebben az epizódban.
Matthew rendezőként és színészként is zseniális volt ebben az epizódban.
2011. április 02. 19:49
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
jajj, úgy szeretem azt a pasit!
ha olyan jó rendező, mint amilyen jó színész, biztos jó. ^^)
2011. április 02. 20:22
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
jo szinesz, meg kell majd neznem
2011. április 02. 21:20
Szupcsíí.
Én szeretem a Gyilkos elméket.
És a karakterét is.
Én szeretem a Gyilkos elméket.
2011. április 02. 21:26
nekem ez a kedvenc krimi vagy inkább thriller sorozatom.szerintem nagyon jók a történeket és már nagyon várom.apropó Matt-nek nagyon jól áll az új frizurája.
2011. április 03. 13:05
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Na, hát kíváncsian várom,remélem hozza a szokásos Matt-es formáját és király rész lesz! Nekem a Mosley Lane is nagyon tetszett, bár egy kicsit, sőt nagyon szomorú, meg olyan morbidocska, meg elvont, de így szeretjük ezt a srácot!!! Alig várom már! Jövő hétfőn indul az AXN-en a 6. évad!!!
2011. április 03. 18:59
|
|
Kata15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 40654 offline
|
Nagyon jó rész volt, az évad egyik legjobbja. Igazán tehetséges ebben a műfajban is. Ő a kedvencem a Criminal Minds-ban. Remélem máskor is megcsillogtatja a tehetségét rendezőként, bár a képernyőn jobban szerettem látni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: