Hamarosan jön Tóth Lüszi új lemeze
2011. április 05. 18:01
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
2011. április 07. 10:23
|
etetőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 147718 offline
|
Hát nem tudom miről beszéltek. Nincs még egy ilyen hang M.on, de lehet Európában sem. Gyönyörű selymes bársonyos,és mégis erőteljes. Végig kell hallgatni a lemezt, nem csak beállni a falkába,és egy mással versengve ugatni a hülyeségeket.
Arról már nem is beszélek,milyen szép nagylány lett. Ha ezt és szép hangját nem veszi észre valaki, az vak is süket is.
De, ne szomorkodjatok, van elég rajongója, akik drukkolunk a sikereiért, és támogatjuk, amivel lehet. Az irígy rosszindulatú károgásotok, nem fogja meggátolni, hogy nagy sztár legyen, nemsokára. És most nehogy azt mondjátok, hogy mit akarok itt egyedül, mikor ennyi embernek nem tetszik,hogy gondolom,hogy nekem igazam lehet? Nyugi van, énmost is tudtam, hogy meg fogja csinálni,, ki is vártam,és azt hogy a hazai gyökereknek nem tetszik, azért még a nemzetközi sikereket, szépen beseperte.
Kicsit figyelni, gondolkodni kellene, nem ész nélkül írkálni
Arról már nem is beszélek,milyen szép nagylány lett. Ha ezt és szép hangját nem veszi észre valaki, az vak is süket is.
De, ne szomorkodjatok, van elég rajongója, akik drukkolunk a sikereiért, és támogatjuk, amivel lehet. Az irígy rosszindulatú károgásotok, nem fogja meggátolni, hogy nagy sztár legyen, nemsokára. És most nehogy azt mondjátok, hogy mit akarok itt egyedül, mikor ennyi embernek nem tetszik,hogy gondolom,hogy nekem igazam lehet? Nyugi van, énmost is tudtam, hogy meg fogja csinálni,, ki is vártam,és azt hogy a hazai gyökereknek nem tetszik, azért még a nemzetközi sikereket, szépen beseperte.
Kicsit figyelni, gondolkodni kellene, nem ész nélkül írkálni
1 felhasználónak tetszik:
Blacksheep
2011. április 07. 18:27
|
etetőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 147718 offline
|
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL AKIT ÉRZÉKENYEN ÉRINT AZ ELŐZŐ KOMMENTEM.
Kicsit körülnéztem és találtam nálatok hülyébbeket is A Starity ben most a Lakatos Yvett van terítéken, ugyanúgy szidják őcsárolják szegényt, (csúnya, kövér, nem tud énekelni, mindegy mi, csak bántó legyen.)mint ti itt a Lüszit. Majd válasszatok magatok közül olyat a ki meg tudja mutatni, hogy kell kinézni, hogy kell énekelni, csináljon egy albumot,és szívesen meghallgatjuk. Addig pofa súlyba. Eszetlen hozzá nem értő rosszindulatú banda. Jó messzire húzzatok el,és boldogítsátok egymást tovább. Vagy fogjatok össze a Starity-n kommentelő hasonszőrűekkel, éa versenyezzetek, ki tud nagyobb baromságot mondani.
Kicsit körülnéztem és találtam nálatok hülyébbeket is A Starity ben most a Lakatos Yvett van terítéken, ugyanúgy szidják őcsárolják szegényt, (csúnya, kövér, nem tud énekelni, mindegy mi, csak bántó legyen.)mint ti itt a Lüszit. Majd válasszatok magatok közül olyat a ki meg tudja mutatni, hogy kell kinézni, hogy kell énekelni, csináljon egy albumot,és szívesen meghallgatjuk. Addig pofa súlyba. Eszetlen hozzá nem értő rosszindulatú banda. Jó messzire húzzatok el,és boldogítsátok egymást tovább. Vagy fogjatok össze a Starity-n kommentelő hasonszőrűekkel, éa versenyezzetek, ki tud nagyobb baromságot mondani.
Blacksheep
2011. május 02. 12:56
szánalmaskaaah.....ahogy nagyobb lesz úgy les xarabb a hangja!
2011. május 22. 21:03
valahogy nem hiszem,hogy megvszem,vagy nagyon járok arra.bocs
2011. június 10. 18:45
Egyszerűen borzalmas. Olyan a hangzása, mintha valami otthon felvett demo lenne. A kiejtése borzalmas, egyszerűen nem érteni, hogy mit énekel, nagyon zavaró. Ez nem fikázás, ez tény. Ez nem zene. Ez nem tudom, mi. Másik producer kellene neki, azt nem vitatom, hogy tud énekelni, de ez valami katasztrófa.
2011. június 18. 19:21
Nagyon gáz a csaj. Tiszta olyan, mint Rebecca Black.
Össze lehetne kötni őket!
2011. június 20. 16:24
|
klauciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 153387 offline
|
nem tudom hogy értette azt valaki,hogy olyan mint Rebecca Black.Rebeccának semmi hangja nincs,lüszinek pedig igen is van,jó hangja van.Nézzétek meg a mai sztárokat mintha mindegyik olyan jó lenne?A mai sztároknak semmi hangjuk nincs csak ha csinálnak egy videoklippet akkor már mindenki azt hiszi hogy ők sztárok.Lüszi nem ide tartozik.A megsztárban még tényleg nem volt annyira jó hangja, de rengeteget fejlődött és most már elég jó hangja van,és ezek a számok is különlegesek.Beképzelt? Melyik sztár nem az?
Blacksheep
2011. augusztus 03. 19:28
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Bocsi mindekinek aki szereti, de szerintem nála beképzelt ember nem létezik. Bocsi mindenkinek mégegyszer de nem szimpi nekem
2011. szeptember 21. 14:47
de hogy lenne már ilyen hangja????? ezen sokat dolgozhattak gépen XDXDXDXDXD nem lehet ilyen hangja.....
2011. szeptember 21. 14:51
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Idézet (N.Adri @ 2011.09.21. 14:47)
de hogy lenne már ilyen hangja?? ezen sokat dolgozhattak gépen XDXDXDXDXD nem lehet ilyen hangja..
úgy ahogy mondod
2012. január 08. 03:48
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Hümm... Próbálom keresni a szavaimat... Hasonló korú, szintén zenész leányzó lévén, azt hiszem, átérzem a sikerre és a fényre törekvést ebből a CD-ből. Egy olyan énekesről van szó, aki még csak útkereső. Próbálta minden ötletét megvalósítani, minél több nyelvet, nemzetiséget, és zenei stílust összeválogatni erre a korongra. De miért?! Ettől annyira erőltetettnek, mesterkéltnek hat az egész, mintha azt akarta volna megmutatni a közönségnek, hogy Ő igenis mindenhogy jó énekes. Lehet, hogy szép hangja van, de még el kell döntenie, mihez szeretne kezdeni az adottságával. Az Aincent Symbol már-már Within Temptationra akart hajazni sikertelenül, a másik szám valami dobgépes alapra felvett gagyi dallam volt, a harmadik latin beütésű, és persze a felturbózott, ritmusát elvesztett Tavaszi szép is elfért még a lemezen. Azt csak úgy megemlítem, hogy a szövegek elég kezdetlegesek, középfokú nyelvvizsga sem kell a megértéshez... Ennek ellenére a francia duett nem volt rossz, sőt, érthető, miért lett ez az címadó szám. A borítót is kifogásolnám, inkább egy szappanopera plakátjára, mint egy ízléses albumra gondoltam, mikor láttam, bár Lüszi csinos a képen.
Mindent összevetve, látszik, hogy ez a lány valami nagyon maradandót szeretett volna alkotni, de ez inkább felejtősre sikerült. Az vesse rá a követ, aki az ő korában kiforrott zenei stílusban játszott saját dalokat. Én sem kedvelem, nem is kedveltem nagyon sosem, de nem rossz próbálkozás. Egy jobb producer és egy jobb szövegíró lehet a kulcs egy jobb albumhoz, ha lesz Lüszinek második.
Ez is egy olyan CD, amit nem fogok meghallgatni, sem megvenni. :/
Mindent összevetve, látszik, hogy ez a lány valami nagyon maradandót szeretett volna alkotni, de ez inkább felejtősre sikerült. Az vesse rá a követ, aki az ő korában kiforrott zenei stílusban játszott saját dalokat. Én sem kedvelem, nem is kedveltem nagyon sosem, de nem rossz próbálkozás. Egy jobb producer és egy jobb szövegíró lehet a kulcs egy jobb albumhoz, ha lesz Lüszinek második.
Ez is egy olyan CD, amit nem fogok meghallgatni, sem megvenni. :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.