A reality-sztár a Cliq magazinnak mesélt legújabb tervéről: a jelenleg Los Angelesben élő Kourtney ugyanis New Yorkba szeretne költözni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kourtney Kardashian New Yorkba költözik?
2011. április 02. 14:46
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
én is New Yorkba akarok költözni
2011. április 02. 15:03
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
na und??
2011. április 02. 15:15
Menjen csak, van rá pénze
Ha nekem is lenne okom, én is mennék
2011. április 02. 15:23
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Nyugodtan!! Engem nem zavar!!
2011. április 02. 20:45
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
rachella: egyetertek..ez a csaj nem tud erdekelni
2011. április 02. 22:07
|
|
lilbiebzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 1 Azonosító: 144682 offline
|
Annyira szánalmas,hogy 35évesen valaki ilyen primitív legyen.
Komolyan mondom,megnéztem az összes véleményét,és mit látok? Mindenhol kritika. Holott,szerintem semmi köze nincsen ezekhez mert még életébe nem rendezett filmet,nem énekelt meg semmi. De ő folyamatosan mindenhez a negatívat nyomatja..Ráadásul 35éves korához képest olyan szinten lesüllyed a 15évesekhez,hogy az valami hihetetlen.Nem vagyok Kardashian család fan,csak nem bírom azt,mikor azért mert valaki nem szeret valakit akkor már minden egyes cikkhez folyamatosan kommentel,és csak rosszat. Ha ennyire zavarja a szemét a Kardashian család,akkor ne írjon ne nézze őket..Mert ahhoz képest,hogy nem szereti őket folyamatosan kommentel minden egyes cikkhez. Szerintem jó ötlet NYC-be menni elég jó hely,jó munkalehetőség, és még sok más egyéb.
2011. április 02. 22:49
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
De jóóó imádom Kourtney-t olyan szépp
)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: