Téma: a hölgy filmjei, satöbbi.
Szóval, kívánságotok parancs, némi ismertető a Visszafordíthatatlan című filmről.
Olyan típusú, mint a Mementó, a történet visszafele halad. Azzal kezdődik, hogy egy ####bárban Marcus (Vincent Cassel) és Pierre (Albert Dupontel) felkeresnek egy ürgét, és Pierre szépen, látványosan szétveri a fickó fejét. Gyünnek a zsaruk, Pierret a fogdába, Marcust a kórházba viszik.
Innen halad a történet visszafele, lassan kiderül, hogy azért kutatták fel az illetőt, mert aznap este megerőszakolta és péppé verte Marcus szerelmét, Alexet (Monica Bellucci). A film első felében az éjszakai élet bugyraiba merülnek el a pasasok. A közepén történik meg az ominózus erőszak, és onnantól fogva fel lehet lélegezni, mert már csak a megelőző eseményekről szól a film. Tehát egy este buli volt, Marcus és Alex összevesztek, a nő egyedül indult haza, és nagyon nem lett volna szabad egy aluljárón átmennie.
Nekem tetszett a film, de azt hiszem, ezentúl már csak nagy ugrásokkal fogom megnézni. Amikor először láttam, azt hittem, hogy á, egy pénzügyi jog vizsga közepette egy kis brutalitás nem fog megártani, láttam én már ilyet, satöbbi. Tévedtem. A megerőszakolás kábé tíz percen keresztül megy (leborulás a két színész előtt, azért ezt előadni, és utána békésen hazamenni... nem semmi), a fejszétverés szintén premier plánban, úgyhogy a film után órákig csak üveges szemmel néztem ki a fejemből.
A színészek jók voltak, Monica naná, Vincent Casselt szintén nagyon szeretem (jóvanna, ebben a részlegben csak áradozhatok már pasasokról is?!
Na, röviden ennyi.

0 felhasználónak tetszik: