Brittany Robertson & Thomas Dekker - On the set of The Secret Circle March 29, 2011
2011. április 02. 00:39
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
10 felhasználónak tetszik:
SelenaDebbyMiley,
smaszi,
WinterGirl,
NiceandCute,
zsofeeh,
Boscorelli,
Lady Suzy,
Domcicc,
DisneyFans,
House Of Wax
2011. szeptember 13. 18:53
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.09.13. 14:42)
És egyre jobb ez a pasi!!

Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Csak arra vigyázzatok, hogy a JJ-s képeknek van sárga keretük. Jó tudom, hogy nincs ráírva, de általában azoknak szokott ez lenni.
Amúgy nagyon jó kép
2011. szeptember 13. 19:10
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.09.13. 18:53)
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Csak arra vigyázzatok, hogy a JJ-s képeknek van sárga keretük. Jó tudom, hogy nincs ráírva, de általában azoknak szokott ez lenni.
Amúgy nagyon jó kép
Amúgy nagyon jó kép
Jaaj, én ezt az utolsó képet meg se néztem nagyban, bíztam Sixyben elvakultan, nyomtam a tetsziket
2011. szeptember 13. 19:17
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (Domcicc @ 2011.09.13. 19:10)
Jaaj, én ezt az utolsó képet meg se néztem nagyban, bíztam Sixyben elvakultan, nyomtam a tetsziket
De igazad van, az szokott az lenni. Egy-egy baki mindenkinek becsúszhat, nekem az első feltöltött képeim JJ képek voltak, mehettem is töröltetni egyből 
Igazából nincs ráírva úgyhogy felőlem maradhat
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. szeptember 13. 23:47
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (smaszi @ 2011.04.18. 13:41)
Egyre szebb ez a csaj!!

Hát haver, azt kell mondanom, röviden, tömören, és lényegre törően, hogy egyetértek. Engem személy szerint minden kép érdekel, amin Ő van, nem régóta vagyok rajongója, pár hónapja csak, viszont mára oda meg vissza vagyok érte.
Jó, hogy felélesztettük ezt a topikot, már régebben láttam ezeket a képeket, akkor is tetszettek, és most is, csak még nem írtam ide, úgyhogy most szeretném megköszönni a képeket funny
2011. október 13. 21:35
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.13. 23:47)
Hát haver, azt kell mondanom, röviden, tömören, és lényegre törően, hogy egyetértek. Engem személy szerint minden kép érdekel, amin Ő van, nem régóta vagyok rajongója, pár hónapja csak, viszont mára oda meg vissza vagyok érte.
Jó, hogy felélesztettük ezt a topikot, már régebben láttam ezeket a képeket, akkor is tetszettek, és most is, csak még nem írtam ide, úgyhogy most szeretném megköszönni a képeket funny
Nekem nagyon ellenszenves
De szépnek,szép
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.