MM feldolgozta kedvenc slágerét
2011. április 01. 21:06
Idézet
Márton Máté sokak szerint a magyar Justin Bieber, mind külsőleg, mind zeneileg.
Igen-igen, mind a kettő a legrosszabb..
Idézet
Rengetegen voltak negatív véleménnyel az ifjú énekesről a Te vagy az a lány című dala debütálása óta. Most viszont Máté bebizonyította, hogy nem csak az autotune segítségével tud énekelni!
Akkor sem lesz kiváló hangja, elárulom.
Idézet
14 éves gyöngyösi tinisztár gyönyörűen énekli a dalt..
Akkor az én fülem rossz? Inkább meg sem hallgatom, pórul jártam már én Jeti Balerinával.
Idézet
és több tinilány is megkönnyezte a feldolgozást.
Szerintem én valami nyanya lehetek.
Idézet
Ezzel a feldolgozással bebizonyította sokak számára, hogy igenis van helye a zeneiparban.
Számomra még mindig nem.
2011. április 01. 21:06
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
ha a JB-s stílus helyett inkább így nyomná, akkor sokkal többen elismernék... köztük én is.
2011. április 01. 21:10
dik nem is rossz..
annyira..
csak ez a haaj.. miért kell ? már sokkal normálisabban nézne ki ha rövid lenne.. v nemtom..
annyira..
csak ez a haaj.. miért kell ? már sokkal normálisabban nézne ki ha rövid lenne.. v nemtom..
2011. április 01. 21:16
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Csak 3 egymást követő mondatban szerepel szóismétlésként a "feldolgozás" szó. Bravó!
Ki gondolja azt, hogy ez gyönyörű? Kik könnyezték meg konkrétan? Kinek bizonyította be hogy tehetséges? Legfeljebb saját magának. Ilyen szubjektív rajongói cikkeket mellőzni kéne! Túlságosan elfogult a Tisztelt Szerkesztő elvtárs!
Ki gondolja azt, hogy ez gyönyörű? Kik könnyezték meg konkrétan? Kinek bizonyította be hogy tehetséges? Legfeljebb saját magának. Ilyen szubjektív rajongói cikkeket mellőzni kéne! Túlságosan elfogult a Tisztelt Szerkesztő elvtárs!
1 felhasználónak tetszik:
cukimálna
2011. április 01. 21:37
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Igazatok van,azért most jobb hangja van,mint a "Te vagy az a lány"-ban,és igen ha ilyen zenei műfajban folytatná,és nem olyan Bieberesen,akkor még lehet nem nézném le annyira...
2011. április 01. 21:42
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Ki ez az ürge?? XD
2011. április 01. 21:50
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
nyálas.nagyon gáz kis Justin Bieber imitátor.
2011. április 01. 21:59
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
még mindig olyan rossz, mint volt..
"igenis van tehetsége a zeneiparban."
Jó tudni..
"igenis van tehetsége a zeneiparban."
Jó tudni..
2011. április 01. 22:03
|
|
KiKi.sceneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 145545 offline
|
Empress Empress. igazad van hogy meleg 
meg nevetséges hogy más sztárnak feldolgozza a dalát...-.-"
meg nevetséges hogy más sztárnak feldolgozza a dalát...-.-"
2011. április 01. 22:11
|
|
Glitterbaby18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 132252 offline
|
nekem kifejezetten tetszik a száma és igenis helye van a zeneiparba!!aki fikázza és azt állítja róla h meleg és mekkora sz*r az ne kommentelje vagy tartsa meg magának!!!és attól még h a zenéje és a stílusa hasonlít JB-re attól még ő nem egy justin Bieber iminátor!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.