Rihanna szereti a szado-mazót
2011. április 01. 19:52
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát ez fura...nem gondoltam Rihannáról...de az S&M az is ilyesmi volt.
2011. április 01. 19:55
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Hát ez too much infó volt.... Már a tévében is láttam... -.-" Nem csodálkozom rajta,hogy Chris Brown megverte.....
2011. április 01. 20:07
|
happymonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 137775 offline
|
ha szereti az erőszakot akk azt miért nem élvezte h Chris megverte??? na jó az egy kicsit durvább volt...
2011. április 01. 20:13
Idézet (Aalyah @ 2011.04.01. 19:40)
Ahogy Beyonce mondaná"egy híresség ne a botrányaival akarjon kitűnni hanem a tehetségével"
Az a baj, hogy a mai világban sajnos már fordítva működik: aki tehetséges és nincs botránya azt lesz*rják, aki meg minden nap a címlapokon van valamivel, azt kedvelik, beszélnek róla, egy szóval sokkal népszerűbb.
Így kell őt elfogadni. Egyébként szerintem ehhez semmi köze van ahhoz, hogy Chris megverte. Az bántalmazás, Rihanna meg most megint másról beszélt.
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
azta.
2011. április 01. 20:14
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nem normális. Ha apám vert és terrorizált volna kiskoromban, talán nem szeretném újra átélni, főleg nem a szexuális életemben...
És aki azt írta, hogy miért nem szerette, mikor Brown megütötte: az nem játék volt gyerekek! Nem tudhatta, hogy mennyire fajul el a dolog...
És aki azt írta, hogy miért nem szerette, mikor Brown megütötte: az nem játék volt gyerekek! Nem tudhatta, hogy mennyire fajul el a dolog...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 01. 20:45
ma gondolkodtam azon hogy valyon Rihanna egyszer ujra normális lesz, de ugytünik csak a régi szép időkre emlékezhetek mikor még nem a szex volt a főtémája és a zenéjéről beszélt az interjukon, én undorodom az olyanoktol aki ENNYIRE öszinte a szexuális életében, jo sztár meg minden, de attol még megtarthatna pár titkot magának ( ha már a képeket nem tudja, legalább ne beszéljen olyanokat amivel lejáratja magát, mert szerintem azt tette)
bár azt eddig is tudtam hogy szeret a szexről beszélni, DE ez már tulzás hogy ennyire sokszor mond ilyeneket
milyen kár hogy már nem egy aranyos kiscsaj mint volt, nekem hiányzik
végülis a zenéje még mindig jo, de ő tulságosan megváltozott (vagy ez az igazi énje és addig volt jokislány mig felnem küzdötte magát)
bár azt eddig is tudtam hogy szeret a szexről beszélni, DE ez már tulzás hogy ennyire sokszor mond ilyeneket
milyen kár hogy már nem egy aranyos kiscsaj mint volt, nekem hiányzik
1 felhasználónak tetszik:
Aalyah
2011. április 01. 20:47
Szegény nagyon bolond
remélem egyszer újra a régi lesz
2011. április 01. 21:02
Idézet (Candies @ 2011.04.01. 20:47)
Szegény nagyon bolond
remélem egyszer újra a régi lesz 
ugyan, tudod hogy nem lesz a régi
amugy nem ez az első amikor a szexről beszél
de azis lehet hogy csak a FÜRÉSZ
2011. április 01. 21:03
Cynthia: Sajnos ez tényleg igaz
Cassiecica: Teljesen egyetértek
Zyta96: Könyörgöm ne kezd megint ezt a hülyeséget Chrisnek ehhez semmi köze
Cassiecica: Teljesen egyetértek
Zyta96: Könyörgöm ne kezd megint ezt a hülyeséget Chrisnek ehhez semmi köze
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.