http://www.youtube.com/watch?v=0OHCSAh5cS0&feature=related
Szerintem ilyen jól nem csináljál meg latin amerikai szappanoperákat.
Új sorozat az RTL Klubon
2011. április 11. 15:17
Ez egy nagyon király sorozat, igaz, hogy 4 részt láttam még csak belöle, de tele van izgalmakkal.Nagyon tetszik ez a sorozat, és már a kedvencemmé vált
2011. április 15. 15:24
szerintem is negyon jó,anyummal minden nap megnézzük:) egyre érdekesebb
ilyen történeten alapuló filmet még nem láttam
ilyen történeten alapuló filmet még nem láttam
2011. április 16. 08:54
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
10000000x jobb mint a brazil és argentin szappanoperák...Ez végre izgalmas, és nem nyálas
Amúgy teljesen Monte Cristo feeling
2011. április 16. 22:58
|
|
Aleexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 145152 offline
|
végre nem egy nyálas latin-amerikai sorozat, már kicsit untam hogy mind ugyanolya. De ez Sokkal De Sokkal Jobb!!! Minden nap várom hogy végre jöjjön hogy megtudjam mi lesz, és minden része izgalmas, pörögnek az események. Kedvenc(L)
2011. április 17. 01:06
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
nagyonszeretem!!*.*
már meguntam a szappanoperákat:) végre valami ami nem nyálas:D
már meguntam a szappanoperákat:) végre valami ami nem nyálas:D
2011. április 21. 20:28
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ennél jobb sorozatot még az életemben nem láttam. Gyerekek,én úgy imádom ezt a sorozatot! Lenyűgöz.Törökország látványa a 21.században, Ömer sármja,Eyshan szexissége és a sok titok. Ezel,azaz Ömer a kedvencem.Én viszont Cenkiz-zel nem szimpatizálok.
2011. április 21. 20:31
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Kedves Evelly,belegondoltál a kommentedbe?
,,Ez egy baromság... "
Egy nagy hülyeség,amit te lefirkantottál. Belenéztél?Nem.Akkor ne oszd az észt,és ne ítélj előre,légy szíves
Amúgy ez az egyetlen sorozat,amiért képes vagyok véres vitákba szállni is,de ezt nagyon szeretném elkerülni.
,,Ez egy baromság... "
Egy nagy hülyeség,amit te lefirkantottál. Belenéztél?Nem.Akkor ne oszd az észt,és ne ítélj előre,légy szíves
Amúgy ez az egyetlen sorozat,amiért képes vagyok véres vitákba szállni is,de ezt nagyon szeretném elkerülni.
2011. május 16. 19:13
|
|
lilluska2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 3 Azonosító: 139709 offline
|
Húúú Nagyon cool sorozat!!!!
2011. július 29. 22:02
aki egyetlen részt sem látott,az minek osztja az észt??
egyébként én sem akartam megnézni,de anyukám elkezdte megnézni...teljesen függő lettem
....nem nyálas,nem heppiend a vége....
egyébként én sem akartam megnézni,de anyukám elkezdte megnézni...teljesen függő lettem
2011. augusztus 22. 15:00
|
|
anna17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 158753 offline
|
kedves evelly ez a sorozat nem nyálas, nem baromság, honem egy cool sorozat, ez az egyetlen sorozat amiért vitába szálnék, de ezért nagyokba, nézz meg egy részt s utána véleményelj.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: