Új sorozat az RTL Klubon
2011. április 01. 22:13
az elején érdekes lesz,de am,ugyanaz mindegyikben...
2011. április 02. 10:11
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
szerintem nem sokan fogják nézni, inkább vették volna meg a Triunfo del amort, abban William Levy és Maite Perroni a főszereplők, őket viszont sokan megszerették az árva angyalból, tuti siker lenne
2011. április 02. 12:31
|
|
Lilla1989új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 148239 offline
|
Én nagyon szeretem a latin-amerikai telenovellákat. Ez török, de szerintem bele fogok nézni. A főszereplő hapsiért a török nők odáig vannak, nekem viszont kissé agresszívnak és őrültnek tűnik a feje.
2011. április 02. 13:16
Én is szeretem a Latin-Amerikai telenovellákat. De történet alapján ez is tuti jó lesz.
2011. április 02. 13:41
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
hát ebbe tuti belenézek *.*
2011. április 02. 13:43
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
viszont sztem kicsit Bosszú álarca beütése van a storynak. Analíának meg nincs aki odab*sszon ^^
2011. április 02. 15:57
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
én várom, tiszta sorozat-fan vagyok!!!!
2011. április 02. 19:54
nekem nem jön be ez a sorozat pedig és is imádom a sorozatokat de inkább a latin-amerikaiakat....
2011. április 03. 19:46
|
|
|
Idézet (Perlita @ 2011.04.02. 20:25)
Adry87 igazad van. gratula a kereskedelmi csatornáknak -.-". nem okulnak semmiből, h mire van igény. kb csak a Story4 tudja, h mit kell megvenni.
a Story aztán nagyon tudja miket kell megvenni. sztem mind tök hulladék ami ott megy. a Coolon sokkal jobbak mentek régen.
2011. április 05. 02:54
|
Nerminúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 148680 offline
|
áá egy részt nem fogok megnézni... a törököknek nem kell fátylat hordani?
Kedves Perlita!A törököknek egyáltalán nem kell fátylat hordani képzeld.Nagyon igazságtalanok vagytok előre,mikor semmit nem tudtok.Nagyon meg fog lepődni,aki belenéz ezekbe a török sorozatokba,mert egy modern,gazdag Istanbult fog látni.Én nem egy török sorozatot néztem és nézek,és fantasztikusan jók.Sokkal jobbak mint a dél-amerikai társai.Ebben biztosak lehettek.És Kenan Imirzalioglu,aki az Ezel főszerepét játsza, a legsikeresebb és legjobb török színészek közé tartozik.Aki pedig még nem járt Törökországban légyszi ne nyilatkozzon olyanról,amiről fogalma sincs.Magyarország közelében sincs a török viszonyokhoz,csak szeretne olyan gazdag és modern lenni mint ők!
Bele lehet nézni egy szuper török sorozatba,amit mindig végig bőgtem,és remélem egyszer leadja a tv.Itt is az a főszereplő,aki az Ezelben lesz.Érdemes belenézni ebbe a linkbe.
http://www.youtube.com/watch?v=lrW9Qu2ZoeA&feature=related
Kedves Perlita!A törököknek egyáltalán nem kell fátylat hordani képzeld.Nagyon igazságtalanok vagytok előre,mikor semmit nem tudtok.Nagyon meg fog lepődni,aki belenéz ezekbe a török sorozatokba,mert egy modern,gazdag Istanbult fog látni.Én nem egy török sorozatot néztem és nézek,és fantasztikusan jók.Sokkal jobbak mint a dél-amerikai társai.Ebben biztosak lehettek.És Kenan Imirzalioglu,aki az Ezel főszerepét játsza, a legsikeresebb és legjobb török színészek közé tartozik.Aki pedig még nem járt Törökországban légyszi ne nyilatkozzon olyanról,amiről fogalma sincs.Magyarország közelében sincs a török viszonyokhoz,csak szeretne olyan gazdag és modern lenni mint ők!
Bele lehet nézni egy szuper török sorozatba,amit mindig végig bőgtem,és remélem egyszer leadja a tv.Itt is az a főszereplő,aki az Ezelben lesz.Érdemes belenézni ebbe a linkbe.
http://www.youtube.com/watch?v=lrW9Qu2ZoeA&feature=related
2011. április 05. 02:56
|
Nerminúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 148680 offline
|
Igazi színészi játék,komoly érzelmekkel!
http://www.youtube.com/watch?v=TUNqdmZIAgo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TUNqdmZIAgo&feature=related
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: