Starity

13 Going On 30 / Hirtelen 30 (2004)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 01. 16:48 #1
- törölt felhasználó -    
szereplők:
Jennifer Garner (Jenna Rink)
Mark Ruffalo (Matt Flamhaff)
Judy Greer (Lucy Wyman)
Andy Serkis (Richard)
Christa B. Allen (Jenna Rink, fiatalon)
Kathy Baker (Beverly Rink)
Phil Reeves (Wayne Rink)

1987-et írunk, Jenna 13 éves lány, aki épp kezd tiniből nővé érni. A probléma az, hogy nem tud olyan gyorsan felnőni, amennyire szeretne. Szüleivel él együtt, akiktől a falra mászik, a menő srácok keresztülnéznek rajta a suliban, különösen az az egy, akibe halálosan bele van esve.

Eddig boldogan töltötte minden idejét legjobb barátjával és szomszédjával, Matt-tel, de már sokkal inkább szeretne a suli legmenőbb társaságához tartozni, semmint hogy örökké Matt-tel legyen, ezért 13. szülinapján bulit rendez, ahova meghívja a suli trendi arcait. Csakhogy a buli nagyon rosszul sül el számára. Jennát egy játék kedvéért bezárják a vécébe, majd mindenki megfeledkezik róla, ezért az egész éjszakát bezárva tölti, miközben odakint mindenki remekül mulat. Porig alázva, megszégyenülten, egyedül kuksolva a vécén, komoly fogadalmat tesz: ha most egy csapásra felnőtt lehetne, olyan élete lenne, amilyet mindig is szeretett volna. Csodával határos módon vágya valóra válik. Másnap, amikor felébred, 2004-et írunk és Jenna 30 éves. Mi több, elképesztően sikeres nő (Jennifer Garner), egy divatmagazin vezetője és van egy csodálatos lakása a Fifth Avenue legmenőbb részén.

Álma valóra vált: nem a kamaszkor nehézségeivel és komplexusaival küzdő kislány többé, hanem népszerű és sikeres felnőtt nő, aki maga irányítja az életét. Csakhogy van egy apró probléma: halvány fogalma sincs, hogy mit csinált a közbeeső években, és hogy érte el mindazt, ami a jelenlegi élete.
7 felhasználónak tetszik: thunderbird, Minimanó94, Holly Keller, katie993, brylyn1979, sMokEe.cLouD, Lindsay019
2011. április 01. 16:52 #2
LadyStella
LadyStella
HUMANOID

StátuszTu es mon décor, ma plus belle histoire.♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 470
Csatolások: 185
Azonosító: 142273
én láttam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. június 28. 13:52 #3
Zone3120
Zone3120
új tag
Hozzászólás: 66
Csatolások: 78
Azonosító: 33250
Aranyos limonádé film, kedvelem. smileeee.gif
2011. augusztus 04. 18:51 #4
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Amikor vetítik mindig megnézem elég jó film, pedig csak egy kis limonádé, de elmegy, egynek!!! Amúgy nekem nem szimpi benne a főszereplő nő...Jennifer Garner unsure.gif
2011. augusztus 04. 22:11 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minimanó94 @ 2011.08.04. 18:51)
Amikor vetítik mindig megnézem elég jó film, pedig csak egy kis limonádé, de elmegy, egynek!!! Amúgy nekem nem szimpi benne a főszereplő nő...Jennifer Garner unsure.gif

Pedig nagyon sok oldalú színésznő, de hát igaz, hogy a 21.-dik században élünk, de manapság ki ismeri őt az Aliasból? Tudjátok az 5 évadon át szereplő Sydney Bristowt alakította, aki egy szuper kémnek volt kiképezve. Manapság senki sem ismeri az Aliast, pedig ezzel vált Golden Globe díjas színésznővé. Persze a napi háná montáná, veverli vagy a mostani menő sorozatok (gondolok én itt a Vámpírnaplókra és társaira) mindenkinek megvan. Az Alias az akció sorozatok legcsúcsa. Ott (aki anno nézte) kapott egy képet Jenniferről. A mindig szexi álruhákba öltöző CIA ügynök mindenkit lever és mindig szétrúgja a rossz fiúk popsiját. Sokan beskatulyázták emiatt (már persze, aki ismeri), de pont a Hirtelen30 az a film, amiben megmutatja egy másik oldalát is. Nem csak dögös és szexi nő tud lenni, aki mindig megmenti a világot. Néha szőrnyülközöm, komolyan. A mai menő sztárok mindenkinek jók, mindenkinek szimpatikus, de Jennifer Garner, mint tehetség szinte el sincs ismerve. Megnéz egy Hirtelen30-at, de a többi filmjére bagózva is van, mert nem adja a televízió. Jenn igazi tehetsége ebben a filmben mutatkozik meg. Igaz, valóban limonádészerű, de aranyos, kis romantikus film. Pedig én is inkább az akciókért vagyok oda, de ez még azoknak is tetszetős, akik nem kedvelik annyira a romantikus filmeket. Persze ízlések és pofonok. Elkönyvelheti valaki nem szimpatikusnak, de úgy gondolom, hogy egy max két film alapján nem lehet megítélni valakit, hogy szimpatikus vagy sem. Sőt hiba is lenne egy színészt az arca alapján megítélni, mert a színészi játéka messze felül múlja a kedvenceid tehetségét. Elég sekélyes színészek vannak a kedvenceid között. Kár, hogy így gondolod.
3 felhasználónak tetszik: AmyVie, Domcicc, Dancsyy97
2011. augusztus 04. 22:26 #6
- törölt felhasználó -    
Pluszba hoztam pár kis képet. Próbáltam elszeparálni a a forgatási képeket, nem tudom, hogy mennyire sikerült, de parancsoljatok!
3 felhasználónak tetszik: katie993, brylyn1979, Lindsay019
2011. augusztus 05. 17:33 #7
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
beer.gif beer.gif
3 felhasználónak tetszik: katie993, brylyn1979, Lindsay019
2011. augusztus 05. 17:53 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.04. 22:11)
Pedig nagyon sok oldalú színésznő, de hát igaz, hogy a 21.-dik században élünk, de manapság ki ismeri őt az Aliasból? Tudjátok az 5 évadon át szereplő Sydney Bristowt alakította, aki egy szuper kémnek volt kiképezve. Manapság senki sem ismeri az Aliast, pedig ezzel vált Golden Globe díjas színésznővé. Persze a napi háná montáná, veverli vagy a mostani menő sorozatok (gondolok én itt a Vámpírnaplókra és társaira) mindenkinek megvan. Az Alias az akció sorozatok legcsúcsa. Ott (aki anno nézte) kapott egy képet Jenniferről. A mindig szexi álruhákba öltöző CIA ügynök mindenkit lever és mindig szétrúgja a rossz fiúk popsiját. Sokan beskatulyázták emiatt (már persze, aki ismeri), de pont a Hirtelen30 az a film, amiben megmutatja egy másik oldalát is. Nem csak dögös és szexi nő tud lenni, aki mindig megmenti a világot. Néha szőrnyülközöm, komolyan. A mai menő sztárok mindenkinek jók, mindenkinek szimpatikus, de Jennifer Garner, mint tehetség szinte el sincs ismerve. Megnéz egy Hirtelen30-at, de a többi filmjére bagózva is van, mert nem adja a televízió. Jenn igazi tehetsége ebben a filmben mutatkozik meg. Igaz, valóban limonádészerű, de aranyos, kis romantikus film. Pedig én is inkább az akciókért vagyok oda, de ez még azoknak is tetszetős, akik nem kedvelik annyira a romantikus filmeket. Persze ízlések és pofonok. Elkönyvelheti valaki nem szimpatikusnak, de úgy gondolom, hogy egy max két film alapján nem lehet megítélni valakit, hogy szimpatikus vagy sem. Sőt hiba is lenne egy színészt az arca alapján megítélni, mert a színészi játéka messze felül múlja a kedvenceid tehetségét. Elég sekélyes színészek vannak a kedvenceid között. Kár, hogy így gondolod.

Sosem követtem nyomon az Aliast, bár Jennifer miatt megnéztem egy-két részt biggrin.gif Ez a film pedig oké, hogy limonádé, mégis a kedvenceim egyike. Jen pedig tényleg nem az az Oscar-féle színésznő, vagy mert nem kap olyan ajánlatokat, vagy mert tényleg be van skatulyázva a romantikus filmek világába. nagyon én sem tudnék mást elképzelni a számára. De ettől függetlenül korunk egyik legjobb színésznője, és sajnálom, hogy nincs annyira elismerve, mint a mai "sztárok". Szinte Jen és Sandra Bullock filmjein nőttem fel, úgyhogy számomra mindig is többet fog jelenteni, mint bármelyik új kedvenc. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, alex83
2011. november 27. 14:37 #9
- törölt felhasználó -    
2 felhasználónak tetszik: brylyn1979, Lindsay019
2013. július 01. 11:33 #10
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058