Kate Middleton - Princess Catherine
2011. április 01. 13:41
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
szerintem nagyon szép,elegáns,kifinomult ízléssel.legalábbis ezeket tudtam leszűrni az interwievekből és képekből,amiket láttam róla.szerintem jó királyné lesz.
2011. április 01. 13:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem is helyes csaj, bár nem nagyon tudok róla sokat, az az igazság...
Amikor március elején Londonban jártam, láttam, akik tüntettek mellette és Vilmos mellett.
Meg a Westminsternél láttam egy lányt, akit hosszan bámultam, mire leesett, hogy nem, ő nem Kate... Pedig hasonlított rá, nem is kicsit!
A királynőségtől még nagyon messze van szegény, hiszen Erzsébet után Károly a trónörökös, ergo Kamilla előbb lesz 'királynő'.
(Nem bírom azt a nőt - mondjuk Károlyt se túlzottan.)
A királynőségtől még nagyon messze van szegény, hiszen Erzsébet után Károly a trónörökös, ergo Kamilla előbb lesz 'királynő'.
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. április 01. 13:51
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.01. 13:45)
Amikor március elején Londonban jártam, láttam, akik tüntettek mellette és Vilmos mellett.
Meg a Westminsternél láttam egy lányt, akit hosszan bámultam, mire leesett, hogy nem, ő nem Kate... Pedig hasonlított rá, nem is kicsit!
Én nem nagyon vagyok benne az uralkodóházak körüli történésekben (anyut kéne megkérdezni, ő keni-vágja a Windsor-házat
2011. április 03. 19:39
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (LaDiabla @ 2011.04.01. 13:51)
Én nem nagyon vagyok benne az uralkodóházak körüli történésekben (anyut kéne megkérdezni, ő keni-vágja a Windsor-házat
), de nem úgy van, hogy Charles a nagy nyomás miatt le fog mondani (mert muszáj neki) a trónról William javára?
Én is hallottam ilyen pletykát, hogy esetleg lemond(hatn)a, de szerintem nem fog...
2011. április 16. 20:09
|
|
|
Szerintem nagyon vicces...
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. április 30. 20:33
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.01. 13:45)
Károlyt én sem túlzottan szeretem, Kamilla viszont egyenesen taszító, szegény annyira unszimpatikus számomra. A Buckingham palotában tartott fogadáson, vagy utána készült pár kép (ezek), itt Kamilla és Kate olyanok egymás mellett, mint Hófehérke és a gonosz banya, vagy Hamupipőke és a gonosz mostoha. Mondjuk ez utóbbi jobban illik
Remélem hogy Károly lemond a fia javára a trónról, már csak azért is, mert nyilván ő sem hülye, tudja hogy az angolok nem igazán kedvelik, a fiatalok viszont ugye igen nagy népszerűségnek örvendenek. Ha a másik oldalt nézzük, akkor nem sok esélye van a lemondásnak, mert ő sem azért várt ennyit, hogy örökké herceg maradjon, plusz Erzsébet a fene tudja meddig él még, Károly lehet előbb távozik az élők sorából, mint az anyja.
Összetett dolog, viszont Vilmosból (és immáron) Katalinból remek király-királyné lesz egysszer
2011. május 05. 17:49
nagyon szép nő,elegáns,jó királyné lesz.
ebben biztos vagyok!
ebben biztos vagyok!
2011. május 05. 20:32
ÚGY ÖRÜLÖK HOGY ÖSSZEHÁZASODTAK CSAK SAJNOS NEM LÁTTAM AZ ESKÜVÖJÜK ELEJÉBŐL OLYAN 30 PERCET DE NAGYON JÓ VOLT MIUTÁN LÁTTAM
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.