Ganxsta Zolee: „SP-t felrúgom a Holdig”
2011. április 01. 21:48
Én mindkettőt utálom.Igazából mindegyik egy tehetségtelen söpredék.Úgyhogy nyugodtan alázhatják egymást.Lehet hogy söpö egy nyálgép(ezt már sokszor részleteztem úgyhogy most inkább nem) de gangszta sem rapper.Hogy mondhatja ez magát rappernek mikor a megasztár előtt mikor a Beyonce számát "énekelték" a renivel még azt se tudta ki az a Jay-Z.Pedig ő aztán tényleg alap a rapben tiszta szégyen. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 01. 22:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.04.01. 21:48)
Én mindkettőt utálom.Igazából mindegyik egy tehetségtelen söpredék.Úgyhogy nyugodtan alázhatják egymást.Lehet hogy söpö egy nyálgép(ezt már sokszor részleteztem úgyhogy most inkább nem) de gangszta sem rapper.Hogy mondhatja ez magát rappernek mikor a megasztár előtt mikor a Beyonce számát "énekelték" a renivel még azt se tudta ki az a Jay-Z.Pedig ő aztán tényleg alap a rapben tiszta szégyen. -.-"
Abszolút egyetértek. Én is annyira kiakadok mikor azt merik mondani, hogy "rapper" Legszívesebben a fejemet verném a falba, vagy az övét
1 felhasználónak tetszik:
Aalyah
2011. április 01. 22:16
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Ez igeen.: D XD
2011. április 02. 09:10
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én , hogy őszinte legyek nem szeretem Sp-t. Zolee-t viszont kedvelem.
De ez most nekem sok volt tőle. Úgy gondolom , hogy Zolee-nak sem kéne , hogy ekkora szája legyen , mert manapság már egyáltalán nem hallani róla és ő is minden ilyen műsorba belemegy csak hogy egy kicsit benne lehessen a tv-ben.
Tehát nem kell félreérteni , mert kedvelem őt , de ezt szerintem nem kellett volna , mert lehet hogy elkiabálta.
De ez most nekem sok volt tőle. Úgy gondolom , hogy Zolee-nak sem kéne , hogy ekkora szája legyen , mert manapság már egyáltalán nem hallani róla és ő is minden ilyen műsorba belemegy csak hogy egy kicsit benne lehessen a tv-ben.
Tehát nem kell félreérteni , mert kedvelem őt , de ezt szerintem nem kellett volna , mert lehet hogy elkiabálta.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.