Ganxsta Zolee: „SP-t felrúgom a Holdig”
2011. április 26. 13:44
|
DilisCsajsziiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 150069 offline
|
♥SP♥-t békén lehetne hagyni-.-"...:S
2011. április 27. 21:29
|
Milla8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 140979 offline
|
Gyerünk Zolee,hívj ha segíteni kell.....
De komolyra fordítva a szót,bírom Zolit,ellentétben SP-vel(bocsi rajongók!).Nah mindegy ez csak az én véleményem de,nem baj ha nem értenek velem egyet bizonyos rajongók.Az ő problémájuk,ezzel nem foglalkozok.Nah,ennyi lettem volna.=)
u.i.:Amíg a Föld kerek,mindig lesznek rockerek.
Amíg a Föld ovális jó lesz a metál is.
De komolyra fordítva a szót,bírom Zolit,ellentétben SP-vel(bocsi rajongók!).Nah mindegy ez csak az én véleményem de,nem baj ha nem értenek velem egyet bizonyos rajongók.Az ő problémájuk,ezzel nem foglalkozok.Nah,ennyi lettem volna.=)
u.i.:Amíg a Föld kerek,mindig lesznek rockerek.
Amíg a Föld ovális jó lesz a metál is.
2011. április 29. 19:22
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyiket sem szeretem,de szerintem Sp-nek van igaza.
2011. július 16. 19:24
|
|
somebody4041új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 155642 offline
|
szerintem is Zolee-nak van igaza
2011. július 16. 20:31
Hát, nem tudom.
Elég bátor dolog, hogy így kifejti a véleményét. Ganxstát nagyobbra tartom, mint SP -t, jó arc nagyon, nincs gondom vele, de valljuk be, hogy néha elég nagy az arca, és elég bunkó. De abban mindenképpen igaza van, (meg még azoknak az embereknek, vagyis hírességeknek, sztároknak, akik ugyanezt gondolják) hogy SP -nek a Jó Isten nem sok tehetséget adott.
Elég bátor dolog, hogy így kifejti a véleményét. Ganxstát nagyobbra tartom, mint SP -t, jó arc nagyon, nincs gondom vele, de valljuk be, hogy néha elég nagy az arca, és elég bunkó. De abban mindenképpen igaza van, (meg még azoknak az embereknek, vagyis hírességeknek, sztároknak, akik ugyanezt gondolják) hogy SP -nek a Jó Isten nem sok tehetséget adott.
2012. augusztus 09. 15:11
|
|
ladylucy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 180844 offline
|
xdddd azérez1kicsit durva ://
2013. május 27. 18:00
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Mind SP, mind GZ mehetnek a Holdra vagy inkább egy másik galaxisba.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.