Nem attól fognak rászokni a cigire,hogy pl. Éváék is ezt csinálják.
Aki rágyújt,ennélkül is rágyújt.
Viszont tényleg nem kéne annyit mutogatni,mert elég idegesítő,hogy állandóan azt a hülye cigit szívják éjjel-nappal...
Beperlik az RTL Klubot a Való Világ miatt
2011. április 01. 13:20
Teljesen egyetértek! Ha tehetném, én is belépnék ebbe a szervezetbe. Mindenki, aki dohányzik, öngyilkos. Semmi előnye nincsen, kimondhatatlanul utálom, emellett pedig mindenkit, aki dohányzik.
2011. április 01. 13:26
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.01. 10:48)
Komolyan mondom, ez közröhej! Úgy bánnak a dohányosokkal világszerte, mintha aljas, mocskos gyilkosok lennének! Nem mondom, hogy helyes dolog dohányozni, de korántsem kellene ezt a dolgot így felfújni. Divat utálni a dohányosokat, de ezzel csak elterelik a figyelmet a fontosabb, égetőbb problémákról. A szmog a városokban nem a cigifüst miatt nő. A drogok és az alkohol sokkal veszélyesebbek.
Valóban aljas, mocskos gyilkosok. Az még oké, hogy önmagukat teszik tönkre, felőlem azt csinálnak magukkal, amit akarnak. De a büdös füstöt más is kénytelen beszívni, aki a közelben van.
Én nem divatból utálom a dohányosokat, nem érdekel, ki utálja még őket rajtam kívül. Azért gyűlölöm a füstöt, mert büdös és egészségtelen, a szívóiknak pedig nincs ki mind a négy kerekük. Az a legidegesítőbb, amikor 12 évesek szívják a cigit, merthogy ők ettől most menőbbek és nagyobbak. -.-" Szánalmas...
2011. április 01. 13:36
hát ez komolyan nem igaz.lassan már az is baj ha valaki fehér bugyit vesz fel...mi van bújjanak el cigizni az emberek?ez már komolyan vicc, nem látjátok mennyire nevetségesek vagyunk?mindenki azt csinál amit akar az ő élete ha cigizni akar cigizhet ha nem,nem.nekem mindkét szülőm cigizik és én direkt határoztam el hogy nem fogok.ez lehet egy elrettentő példa is.úgy bánnak azokkal akik cigiznek mintha nem is tudom valami többszörös gyilkosok lennének.ennyi erővel b'zzeg pereljék be a forgalmazót is.én már unom hogy mindenért csak perelnek meg perelnek ez is bizonyítja azt hogy igazából sz@rnak bele az egészbe csak a lóvéra fáj a foguk.annak meg csak gratulálni tudok aki a VV miatt kezd cigizni.
szánalom már hova süllyed ez a világ.komolyan...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 01. 13:43
|
|
erolandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 10 Azonosító: 140433 offline
|
Amúgy ez olyan egyszerű, ha nem akarok akkor nem szokok rá!!Legyen akármilyen kedvencem egy villalakó, ha cigizik, Én akkor sem gyújtanék rá mert azt teszi!!! Elég szomorű,hogy vki(k) róluk vesznek példát!!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 01. 14:06
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
én se bírom a cigit
2011. április 01. 14:06
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
nagyon is igazuk van! pereljenek csak!
2011. április 01. 14:23
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
szerintem hülyeség !!!
2011. április 01. 14:28
|
|
taymomseniamTaylorMomsen. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 466 Csatolások: 1385 Azonosító: 141557 offline
|
azért Való világ, hogy tisztában legyünk ezekkel is. Sajnos manapság már ez sok embernél kihagyhatatlan dolog.. így ez csak szembesítés a gyerekeknek.
2011. április 01. 15:10
Én még nem is hallottam erről a szar egyesületről amugy meg akkor mivan ha sokat cigiznek igy oldják le a feszültséget amugy igaz akik itt irták hogy aki jol neveli a gyerekét az nem szokik rá............ amugy meg pont azért szokna rá valaki a cigire mert Éva meg Anikó stb. cigizik! Amugy meg hogyha ezek meg akarják szüntetni a cigizést akkor mért nem akkor kezdték el amikor megjelent pl az én nagymamám már 40 éve cigizik és 61 éves.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.