Dr. House dalra fakad
2011. április 01. 19:56
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
nagyon érdekes!
2011. április 06. 17:02
Idézet (kateblock @ 2011.03.31. 22:38)
És mennyi mindent nem tudnak még róla. Csak annyit tudnak róla, hogy a Houseban szerepel, de hogy honnan jött, azelőtt mit csinált, szerintem nem sokan tudnak a Fry & Lauri sorozatról sem. Sokan nem ismerősek a House előtti munkásságával, pedig micsoda komikus ő. Sajnos a House nem nyújt neki elég teret a komikus oldal kibontakoztatására de engem végül is hidegen hagy, mert láttam a sorozatokat amikben szerepelt a House előtt és tudom, hogy más mit hagy ki ... 
tuti megveszem majd.
2011. április 12. 02:46
@LULUPeas, @kateblock: Jó kis rajongók vagytok, ha még a nevét sem tudjátok leírni: "Laurie", és nem "Lauri". 
Egyébként szájharmonikázni is tud a gitár meg a zongora mellett.
Egyébként a lemezéről itt olvashattok cikkeket, és nézhettek meg videókat (magyar fordítással): http://www.doktorhouse.hu/?s=blues
Egyébként szájharmonikázni is tud a gitár meg a zongora mellett.
Egyébként a lemezéről itt olvashattok cikkeket, és nézhettek meg videókat (magyar fordítással): http://www.doktorhouse.hu/?s=blues
2011. november 22. 09:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nekem megvan a lemez. Megvettem. Nagyon jó!
Bár tény, hogy nincs olyan bluesos hangulata, amit egyébként megszokott az ember. De ez nem jelenti azt, hogy ez nem jó. Nagyon is jó! Igényes zene, igényes hangszerelés, szóval emelem kalapom!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.