Katy Perry földönkívülivé változott
2011. április 02. 11:47
a vége felé amikor felébreszti a pasit vagy nemtudom hogy mit csinál akkor a legszebb Katy !
2011. április 02. 16:54
minél többet hallgatom engem tatu all the things she said számára emlékeztet...
2011. április 02. 19:22
Ez a klipp kataszrófálisan rossz, nem kellett volna Lady Gagát lekoppintani!Legalább Kanye West-et kihagyhatta volna belőle nagyon nem illik bele a rap!
2011. április 02. 20:15
Imáádom! 
A számot is meg a klippet is!
We lOvE Katy Perry!
A számot is meg a klippet is!
We lOvE Katy Perry!
2011. április 03. 09:41
|
|
Rinni-Dincsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 147247 offline
|
Szerintem a klip és a szám is jó bár a vége ront a gyönyörű összhatáson!!!
2011. április 03. 09:47
|
|
BertOliviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.16. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 143443 offline
|
öö
2011. április 03. 14:02
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Bejövős.
2011. április 03. 15:44
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.03.31. 19:07)
A klip vége a legjobb! Amikor elfeketedik a kép..-.- Szánalom. Maga a zene...Hát mit is mondjak a zenére..Inkább mutatok valamit! A 12 évesek tuti nem ismerik őket! Hallgassátok csak meg! http://www.youtube.com/watch?v=8mGBaXPlri8
A TATU-nak mi köze Katy Perry-hez?
2011. április 03. 16:52
|
|
lktinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 144918 offline
|
A számról: nekem november óta megvan a telefonomon azóta is hallgatom, hallgatni fogom.:-)
A klipről: picit most eltért Katy az eredeti stílusától,de (stílusban) nem közelítette meg GaGát. Lehet,hogy Lady Gaga is ilyen látványelemeket használ, de ennek ellenére még mindig nagy különbség van a kettő csajszitól.
A klipről: picit most eltért Katy az eredeti stílusától,de (stílusban) nem közelítette meg GaGát. Lehet,hogy Lady Gaga is ilyen látványelemeket használ, de ennek ellenére még mindig nagy különbség van a kettő csajszitól.
2011. április 03. 17:14
A látvány szerintem nagyon jó,viszont ahogy Katy kinéz... o.O
A szám 10/10 ♥
A szám 10/10 ♥
2011. április 03. 18:12
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Fura klip katytől de nekem tetszik.
2011. április 03. 20:28
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Holly Keller
Katynek nincs köze a t.A.T.u hoz, csak a szám hasonlít nagyon is.. és nem csak pár ember vette észre hanem itt is nagyon sokan írják. De szeritnem nem akkora a hasonlóság..csak rögtön amikor meghallgattam az E.T. t tudtam h hasonlít valamire és arra az all The Thigs She Said ..GaGánál meg minden amit csinál az rögtön nyúlás ez persze nem .. .
olyan számokkal mint a Bad Romance Telehone nehezen megy a süllyesztőbe ... a tehetsége miatt maradt fenn és a dalai miatt.... nem tudom h miylen polgárpukkasztó életmódja van...néha érdekes ruhákba jelenik meg másnak magánéleti botrányai ..alkoholbotrányai v ilyenek vannak neki meg ezek nem hiszem h nagy különbség van ..
Katynek nincs köze a t.A.T.u hoz, csak a szám hasonlít nagyon is.. és nem csak pár ember vette észre hanem itt is nagyon sokan írják. De szeritnem nem akkora a hasonlóság..csak rögtön amikor meghallgattam az E.T. t tudtam h hasonlít valamire és arra az all The Thigs She Said ..GaGánál meg minden amit csinál az rögtön nyúlás ez persze nem .. .
olyan számokkal mint a Bad Romance Telehone nehezen megy a süllyesztőbe ... a tehetsége miatt maradt fenn és a dalai miatt.... nem tudom h miylen polgárpukkasztó életmódja van...néha érdekes ruhákba jelenik meg másnak magánéleti botrányai ..alkoholbotrányai v ilyenek vannak neki meg ezek nem hiszem h nagy különbség van ..
2011. április 04. 00:25
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Katy albumáról ez a legkedvencebb számom, imádom, és nem érdekel, hogy lopta e vagy nem (és persze, hogy nem XP)... És ha már a hasonlóságnál meg Gagánál járunk: Madonna Express és Born This Way? : D. Szóval minden Gaga fan foghatja be a száját... kezd elegem lenni belőlük...
A klip: Először nem tudtam hová tenni, vegyes érzések keveredtek bennem... Katy nekem még így is gyönyörű, hogy földön kívülivé csinálták, bár kissé fura. Kanyet a klip verzióból nagyon de nagyon kihagytam volna, tiszta felesleg ide és az összhatáson is ront, még szerencse, hogy az eredeti dalban nincs benne. Az mv vége kissé fura, az őzlábak nélkül is jó lehetett volna a klip X_D
De összességében: nem csalódtam és kibajó mind a szám és a klip is
A klip: Először nem tudtam hová tenni, vegyes érzések keveredtek bennem... Katy nekem még így is gyönyörű, hogy földön kívülivé csinálták, bár kissé fura. Kanyet a klip verzióból nagyon de nagyon kihagytam volna, tiszta felesleg ide és az összhatáson is ront, még szerencse, hogy az eredeti dalban nincs benne. Az mv vége kissé fura, az őzlábak nélkül is jó lehetett volna a klip X_D
De összességében: nem csalódtam és kibajó mind a szám és a klip is
1 felhasználónak tetszik:
mano2
2011. április 04. 18:44
Idézet (Cannibal3 @ 2011.04.03. 20:28)
Holly Keller
olyan számokkal mint a Bad Romance Telehone nehezen megy a süllyesztőbe ... a tehetsége miatt maradt fenn és a dalai miatt.. nem tudom h miylen polgárpukkasztó életmódja van...néha érdekes ruhákba jelenik meg másnak magánéleti botrányai ..alkoholbotrányai v ilyenek vannak neki meg ezek nem hiszem h nagy különbség van ..
olyan számokkal mint a Bad Romance Telehone nehezen megy a süllyesztőbe ... a tehetsége miatt maradt fenn és a dalai miatt.. nem tudom h miylen polgárpukkasztó életmódja van...néha érdekes ruhákba jelenik meg másnak magánéleti botrányai ..alkoholbotrányai v ilyenek vannak neki meg ezek nem hiszem h nagy különbség van ..
Tényleg?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.