Katy Perry földönkívülivé változott
2011. március 31. 21:40
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
A számot már az album megjelenésekor imádtam, és amikor megtudtam hogy klip is lesz belőle nagyon örültem neki, de annyira nem is gondoltam bele milyen klip lesz belőle, de a végeredmeny kicsit fura lett, de nem rossz, kreatív az biztos
2011. március 31. 21:41
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
tetszik a klip!
a szám is tökre jó. xD
2011. március 31. 23:15
Igen, egy kicsit hasonlít a t.A.T.u egyik számára, de ettől függetlenül imádom. Megunhatatlan.*-* Bár a 'sima' verziót jobban szeretem..
2011. április 01. 10:02
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Kirjava és divaft! Nektek legalább van fületek!
Köszönöm nektek,hogy kiálltok mellettem,és nem egyedül vettem észre ezt a dolgot!
2011. április 01. 10:16
Nagyon jóóóóó a klip meg a szám is főleg kate perry tatu-val össze remixezve!
2011. április 01. 10:19
Idézet (divaft @ 2011.03.31. 21:40)
t.A.T.u. - All The Things She Said innen lopta kis Köti Pörri. Ez nem zenei művészet ez LOPÁS! Az eredeti még mindig jobb. t.A.T.u. Forever !
Amikor először hallottam a számot nekem is abszolút ez a dal jutott eszembe.. tényleg eléggé hasonlít
Amúgy szerintem borzalmas a klip. Szégyen, hogy ma már egyre extravagánsabb klipeket "kell" (azért írtam idézőjelben, mivel természetesen nem kell, de ezek a pihent agyú sztárocskák így gondolják. Tisztelet a kivételnek) csinálni, hogy el tudják adni magukat. Hát persze. Ha valakinek nincs hangja mi mással kereshetné a kenyerét? Már csak arra leszek kíváncsi, mikor merül ki a keret. Gaga szarvacskákkal sokkol, Kesha vért iszik a színpadon, Taylor Momsen rajongókat vetkőztet.. Szégyen gyalázat a mai zenei ipar.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.