Idézet (Holly Keller @ 2011.04.04. 18:44)
Tényleg?
Én anno régen nagy TATU rajongó voltam, sőt minak az All things she said ment a rádióban. Amikor Katy ET-jét hallgattam, már bocsesz, de nekem semmi hasonlóság nem tűnt fel.
Kellett volna? Van egy pár egyforma szám a mai zeneiparban, de az ET szerintem egyáltalán nem hasonlít az általatok linkelt TATU számra. Egyébként ott van Madonna - Hung up száma. Annak megegyezik az alapja az ABBA - Gimme, gimme c. számával. Azt persze mindenki imádta mert Madonna. Nem azért, de az sem volt egy nagy kunszt és nem tudom min vagytok felháborodva és mi a rákot hőbörögtök. Talán egy nagyon picit hasonlít, maximum nagyon minimálisan. Ncskcsnek meg igaza van. Egy Born this way miatt vagytok annyira oda Gagáért? Imádom Gagát, de az a szám nagyon tré lett tőle. Tucatzene és semmi olyan nincs benne, ami miatt még hallgatnám is. Az ET-ben legalább a dallam megragadja az ember fülét, ha más nem. Meg a born this way klipje undorító. Én bírom ezeket a dolgokat, de mocskosan undorító az a klip, miközben az anyaszörny szülését mutatja. Mert ez aztán értelmesebb.
Oké, Katy és Gaga klipje egy kaptafára készült, hasonlít, de szánalmas, hogy másolással támadjátok. Ha nem tetszik nem kell nézni és nem kell hallgatni! Hidd el, ha nem élne számomra akkoris polgárpukkasztó életmódot (kezdve az undorító ruháival), akkor fele ennyire nem lenne híres és csak fele ennyien szeretnék. Szerinted azért csinálja ezt, mert ennyire jó? Dehogyis! Valahogy a köztudatban akar maradni. Meg akarja tartani az erkölcsösségét, de valami botrányosat kéne csinálni, amivel a köztudatban marad. És, hát ezt a külsejével érte és éri el még napjainkban is. Ez marketing. Gagát majd esetleg akkor fogom sokra tartani, ha majd 20-30 év után is töretlen sikereket fog elérni a szakmában, akárcsak Madonna.
szép megfogalmazás

0 felhasználónak tetszik: