Starity

Katy Perry földönkívülivé változott

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 04. 19:13 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.04.04. 18:44)
Tényleg? 110.gif Én anno régen nagy TATU rajongó voltam, sőt minak az All things she said ment a rádióban. Amikor Katy ET-jét hallgattam, már bocsesz, de nekem semmi hasonlóság nem tűnt fel. blink.gif Kellett volna? Van egy pár egyforma szám a mai zeneiparban, de az ET szerintem egyáltalán nem hasonlít az általatok linkelt TATU számra. Egyébként ott van Madonna - Hung up száma. Annak megegyezik az alapja az ABBA - Gimme, gimme c. számával. Azt persze mindenki imádta mert Madonna. Nem azért, de az sem volt egy nagy kunszt és nem tudom min vagytok felháborodva és mi a rákot hőbörögtök. Talán egy nagyon picit hasonlít, maximum nagyon minimálisan. Ncskcsnek meg igaza van. Egy Born this way miatt vagytok annyira oda Gagáért? Imádom Gagát, de az a szám nagyon tré lett tőle. Tucatzene és semmi olyan nincs benne, ami miatt még hallgatnám is. Az ET-ben legalább a dallam megragadja az ember fülét, ha más nem. Meg a born this way klipje undorító. Én bírom ezeket a dolgokat, de mocskosan undorító az a klip, miközben az anyaszörny szülését mutatja. Mert ez aztán értelmesebb. 110.gif Oké, Katy és Gaga klipje egy kaptafára készült, hasonlít, de szánalmas, hogy másolással támadjátok. Ha nem tetszik nem kell nézni és nem kell hallgatni! Hidd el, ha nem élne számomra akkoris polgárpukkasztó életmódot (kezdve az undorító ruháival), akkor fele ennyire nem lenne híres és csak fele ennyien szeretnék. Szerinted azért csinálja ezt, mert ennyire jó? Dehogyis! Valahogy a köztudatban akar maradni. Meg akarja tartani az erkölcsösségét, de valami botrányosat kéne csinálni, amivel a köztudatban marad. És, hát ezt a külsejével érte és éri el még napjainkban is. Ez marketing. Gagát majd esetleg akkor fogom sokra tartani, ha majd 20-30 év után is töretlen sikereket fog elérni a szakmában, akárcsak Madonna.

szép megfogalmazás smileeee.gif
2011. április 05. 15:23 #182
Cannibal3
Cannibal3
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Én ezt a számot ezenkívül nagyon szeretem katytől és a klipp is nagyonjó lett ..talán a BTWnél is jobb. De a BTW-nél rögtön Madonna, akkor itt katy is megkaphatja ezt ..mert a BTWben sincsen több hasonlóság bármennyire is keresem .. azért a BTWre lehet mondani bármit de a szövege nagyon sokat dog rajta és a szám meg lehet h kivsit tucatzene de azt mondta nagyon eltér a többi daltól .. azért amerikában 6 hétig vezette a Billboard Hot 100at..annyira nem lehet rossz biggrin.gif klipjének meg komoly története van ... csak nem úgy sikerült megvalósítani mert GaGa valamiért nem klipprendezőkkel dolgozik .... :S
2011. április 05. 18:19 #183
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cannibal3 @ 2011.04.05. 15:23)
Én ezt a számot ezenkívül nagyon szeretem katytől és a klipp is nagyonjó lett ..talán a BTWnél is jobb. De a BTW-nél rögtön Madonna, akkor itt katy is megkaphatja ezt ..mert a BTWben sincsen több hasonlóság bármennyire is keresem .. azért a BTWre lehet mondani bármit de a szövege nagyon sokat dog rajta és a szám meg lehet h kivsit tucatzene de azt mondta nagyon eltér a többi daltól ..  azért amerikában 6 hétig vezette a Billboard Hot 100at..annyira nem lehet rossz biggrin.gif klipjének meg komoly története van ... csak nem úgy sikerült megvalósítani mert GaGa valamiért nem klipprendezőkkel dolgozik .. :S

Te szerintem félreértetted, amit mondani akartam. blink.gif Hallgasd meg Madonnától a Hung up-ot és az ABBA-tól a Gimme, gimme, gimme c. számot. Madonna arra a dalra írt egy teljesen más szöveget. Ha már másolásnál tartunk, az másolás. Én nem mondtam azt, hogy a Born this way másolat, csak azt, hogy véleményem szerint egy rakás kaki az egész dal, a klipjétől meg egyenesen hányingerem van. Rebecca Black is rossz, mégis tör felfelé a listákon, a Billboard Hot 100-on, azt hiszem 50 valahanyadik és a Friday valljuk be, tényleg szar. Akkor ott van Justin Bieber, egy rakás szemét az, amit kiadott a kezei közül, és világhírű énekesnek tartják. blink.gif Fogalmam sincs, hogy jutottunk el Katy Perrytől Lady Gagáig. Nem kell isteníteni őt, ő is csak egy ember a sok közül, és nem ő sz*rta a spanyol viaszt. Vannak még tehetségesebb énekesek és együttesek Lady Gagán kívül. Ha pedig te csak Gagáért rajongasz, hát csak sajnálni tudlak. Igen szűk látókörű lehetsz. 110.gif Nekem nem tetszik a Born this way. Annyira be volt harangozva és egy nagyot csalódtam benne. Komoly története? Hát megnéztem az egészet, az előtte lévő kisfilmmel együtt, és nem voltam tőle elragadtatva. Tudnék mondani egy-két olyan klipet, amiknek a története megragadt bennem, a Born this way nem jött át. Ízlések és pofonok, ennyi. Te azt hallgatod, én meg ezt. Számomra a dolog lezárva. Érdekes a felfogásod és a gondolkodásod. Komolyan hiányzik az, amikor még az volt a nagy vita, hogy Britney vagy Xtina. Pár éve azt sem tudtuk, hogy ki az a Lady Gaga. Nem lesz ő máris popkirálynő, csak azért, mert 3-4 éve futott be. Ha 20-30 év múlva is a Billboard Hot 100 és másik 20 000 listán lesz az első három helyen, na, majd akkor ismerem el a tehetségét. Katy Perry egy teljesen más tészta. Nem kell minden áldott témában felhozni Gagát, hogy milyen király. Kezd herótom lenni tőle... 110.gif

oOo33355: Ja, köszi. Valahogy ki kellett jönnie a gondolatoknak.XD
2011. április 05. 19:11 #184
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.04.05. 18:19)
Te szerintem félreértetted, amit mondani akartam. blink.gif Hallgasd meg Madonnától a Hung up-ot és az ABBA-tól a Gimme, gimme, gimme c. számot. Madonna arra a dalra írt egy teljesen más szöveget. Ha már másolásnál tartunk, az másolás. Én nem mondtam azt, hogy a Born this way másolat, csak azt, hogy véleményem szerint egy rakás kaki az egész dal, a klipjétől meg egyenesen hányingerem van. Rebecca Black is rossz, mégis tör felfelé a listákon, a Billboard Hot 100-on, azt hiszem 50 valahanyadik és a Friday valljuk be, tényleg szar. Akkor ott van Justin Bieber, egy rakás szemét az, amit kiadott a kezei közül, és világhírű énekesnek tartják. blink.gif Fogalmam sincs, hogy jutottunk el Katy Perrytől Lady Gagáig. Nem kell isteníteni őt, ő is csak egy ember a sok közül, és nem ő sz*rta a spanyol viaszt. Vannak még tehetségesebb énekesek és együttesek Lady Gagán kívül. Ha pedig te csak Gagáért rajongasz, hát csak sajnálni tudlak. Igen szűk látókörű lehetsz. 110.gif Nekem nem tetszik a Born this way. Annyira be volt harangozva és egy nagyot csalódtam benne. Komoly története? Hát megnéztem az egészet, az előtte lévő kisfilmmel együtt, és nem voltam tőle elragadtatva. Tudnék mondani egy-két olyan klipet, amiknek a története megragadt bennem, a Born this way nem jött át. Ízlések és pofonok, ennyi. Te azt hallgatod, én meg ezt. Számomra a dolog lezárva. Érdekes a felfogásod és a gondolkodásod. Komolyan hiányzik az, amikor még az volt a nagy vita, hogy Britney vagy Xtina. Pár éve azt sem tudtuk, hogy ki az a Lady Gaga. Nem lesz ő máris popkirálynő, csak azért, mert 3-4 éve futott be. Ha 20-30 év múlva is a Billboard Hot 100 és másik 20 000 listán lesz az első három helyen, na, majd akkor ismerem el a tehetségét. Katy Perry egy teljesen más tészta. Nem kell minden áldott témában felhozni Gagát, hogy milyen király. Kezd herótom lenni tőle... 110.gif 
oOo33355: Ja, köszi. Valahogy ki kellett jönnie a gondolatoknak.XD

nagyon szeretem az ilyen embereket akik így látják a világot:)
teljes mértékben igazad van!!
2011. április 06. 16:14 #185
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
de most miért csak gagát szeretném amikor ez a klipp nagyon tetszik és dal is az elején meg is írtam h jó lett a klipp a látvány :100: ...gaga nem is jött elő és a klipp meg nem is gagás ...csak az a t.A.T.u szám jutott róla rögtön eszembe róla még nyáron mikor megjelent a dal .. a BTW nek ehhez nincs köze szerintemjó szám és ez tényleg emberfüggő h kinek tetszik kinek nem és ez az összes számnál így van ...de azért ahhoz képest a BTW másolásból külön cikk is volt meg nagy balhé ..
2011. április 07. 16:35 #186
weo_Canz.wille
weo_Canz.wille
új tag

Státusz^^ emma :P a nagy JB hadsereg, kínoznak Oo "Oh Baby Baby Baby Ohhh" neee XD
Hozzászólás: 86
Azonosító: 148807
Most igazán mondom azt, hogy miért kell Lady Gaga-t utánoznia? Lady Gaga a különálló divatjáért híres (Katy fan vagyok) de szerintem Katy Perry-től ez csúnya dolog volt, hogy Gagától még ezt a kevés örömöt is elveszi... :/ És egyáltalán nem Katy Perry-s mert mindenki Gaga Brown This Way-éhez hasonlítgatják!
2011. április 07. 18:44 #187
weo_Canz.wille
weo_Canz.wille
új tag

Státusz^^ emma :P a nagy JB hadsereg, kínoznak Oo "Oh Baby Baby Baby Ohhh" neee XD
Hozzászólás: 86
Azonosító: 148807
De Kanye West jó benne! wink.gif Csak így tovább! Katy ilyet ne csinálj többet please! biggrin.gif
2011. április 07. 19:46 #188
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Naon jó szám lett!! Jó picit Gagás de nem annyira wink.gif !! Sztem Kanye tök jó benne!!biggrin.gif
2011. április 07. 19:51 #189
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
A klip tényleg egy kicsit unalmas, jó lett volna bele valami koreográfia, bár Katy nem arról híres... A szám nekem nagyon tetszik, csak Kanye kicsit elcseszi a szavalásával meg azzal az idióta szöveggel, amit belemagyaráz... Kellett volna csinálniuk egy olyan verziót, amibe nem dumál bele.
2011. április 08. 19:01 #190
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.03.31. 19:07)
A klip vége a legjobb! Amikor elfeketedik a kép..-.- Szánalom. Maga a zene...Hát mit is mondjak a zenére..Inkább mutatok valamit! A 12 évesek tuti nem ismerik őket! Hallgassátok csak meg! http://www.youtube.com/watch?v=8mGBaXPlri8

Backstreet Boyson, Spice Girlsön, N'Syncen és persze t.A.T.u.-n nőttem fel, és 12 éves vagyok. Nem feltétlenül kell lenézni másokat wink.gif
Nagyobb zenei lopások is voltak, nem azt állítom, hogy nem hasonlít, mert nekem is feltűnt egy kicsi hasonlóság a refrénnél, de ettől függetlenül a szám TÖKÉLETES, annyira beleélem magam, mikor hallgatom, nagyon szeretem!
2011. április 08. 19:17 #191
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Lehet hülyén hangzik, de kábé minden számnak ugyanaz az alapja. Nézzetek utána... Komolyan már divat megvádolni mindenkit plágiummal, így lehet már csak hírnévhez jutni. Ja bocsánat, az is megteszi, ha a kornyikálásodat felrakod a youtubra...
Lehet, nekem van botfülem, de szerintem Madonna és Gaga száma sem hasonlít, ahogy ennél a számnál sem a t.A.T.u jutott eszembe először. Bocsánat, hogy nem vagyok ennyire beszűkült...
http://www.kephost.com/images4/2011/4/8/ty2lr8lxd3t5wuwh32oh.gif
2011. április 15. 15:59 #192
Smiley300
Smiley300
új tag

Státusz(L) Hermione Granger (L) Harry Potter 7... Már alig várom!! :3
Hozzászólás: 54
Azonosító: 148050
Nekem tetszik... smileeee.gif
2011. április 15. 17:49 #193
PankaaFruit
PankaaFruit

StátuszÚj adatlap,kis változás de annál jobb:)
Hozzászólás: 525
Csatolások: 94
Azonosító: 138629
Nekem a dal tetszik a videóklip nagyon nem!
Egyszerűen Katy Perry nagyon nem szép benne és engem felkavart egy rész amikor egyből kikapcsoltam..Nem hiszem ,hogy mégegyszer megnézem..
2011. április 17. 20:04 #194
Lovegirllo
Lovegirllo
visszatérő vendég

StátuszTeam Stefan 4ever! <33
Hozzászólás: 368
Azonosító: 149497
Nagyon jó szám ...a klippje meg nem izgat..smileeee.gif
2011. április 24. 16:41 #195
- törölt felhasználó -    
Kedvenc számom biggrin.gif
2011. május 19. 17:50 #196
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Ez nagyon jóbiggrin.gif
2011. május 25. 15:55 #197
Gjony B
Gjony B
visszatérő vendég

StátuszLOVE YOU
Hozzászólás: 143
Azonosító: 129236
Idézet (Kitti.cica @ 2011.03.31. 19:01)
sztem nagyon jó
biggrin.gif

egyet értek
smileeee.gif
2011. június 11. 16:34 #198
- törölt felhasználó -    
Én ezt már januárban agyonhallgattam de még mindig bejön biggrin.gif
2011. augusztus 17. 18:21 #199
- törölt felhasználó -    
a szám jó, de a klip nem nagyon :/ :S
2012. február 03. 16:39 #200
vampiregirl144
vampiregirl144

StátuszEz lett belőled is...Szavak.
Hozzászólás: 621
Csatolások: 64
Azonosító: 166354
Ez a száma a legeslegjobb Katy-től(de mindegyik száma jó) nagyon ütős lett meg a kilp is nagyon ott van.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok