lilbiebz! Nincs mit
Kardashianék 13 éves koruk óta dolgoznak
2011. április 01. 19:38
lysfan2! Örülök, h vannak még olyanok, akikkel egy rugóra jár az agyunk 
lilbiebz! Nincs mit
Kiállok azok mellett, akiket bírok. Igaz, nem vok a Kardashian nagyon nagy rajongója, de bírom őket
lilbiebz! Nincs mit
2011. április 04. 16:52
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Az a baj, hogy a tehetséges szóról egyből mindenkinek az éneklés, színészet, táncolás jut eszébe a showbizniszen belül... pedig BÁRMIBEN lehet tehetséges az ember...
2011. április 10. 15:59
Képzelem milyen nehéz az életük szegénykéimnek.. Az a sok luxus, szép ruhák, masszázs.. És a legrosszabb, hogy néha még dolgozni is el kell menniük egy trendi butikba :"( Belegondolni is szívfakasztó!!
2011. május 22. 14:57
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Imádom Kardashian-éket.Igaza van Kris-nek.
2011. május 26. 19:43
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Úrristen,kit érdekel,hogy Kim-nek votl egy szexvideója? Fenébe is,manapság már kinek nincsen??
Lassan csak azokat meg tudom számolni egyik kezemen,AKIKNEK NINCS.Nm,hogy akinek van... nem is értem.
Lassan csak azokat meg tudom számolni egyik kezemen,AKIKNEK NINCS.Nm,hogy akinek van... nem is értem.
2011. május 26. 19:49
Meg ne szakadjanak abba a sok munkába. Biztosan nagyon megterhelő luxusban élni, kiválasztani pár ruhát és szervezni egy-két dolgot. Hozzájuk képest semmi azaz anya valószínűleg, aki egyedül neveli a kettő vagy a három gyerekét, mert a férje elhagyta vagy ivott, és három állásban dolgozik egyszerre, hogy tudjon megélhetést biztosítani a gyerekei számára. Sajnáljuk még őket, annyira sanyargatja őket a sors...
2011. május 30. 16:03
|
|
KomplexxKidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 149699 offline
|
igazad van latasha
2011. június 16. 16:53
|
|
Emili99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 148246 offline
|
Nem tehet senki sem arról hogy hová született ők olyan családba születtek akiknél hipp-hopp és 65 milka ott is van valaki meg egész életében nem keres annyi pénzt én nagyon szeretem Kardashian-éket!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: