Kardashianék 13 éves koruk óta dolgoznak
2011. április 01. 01:27
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
lilbiebz:
Egyet értek
Egyet értek
2011. április 01. 10:58
|
|
moncsi9619új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 89 Csatolások: 7 Azonosító: 143290 offline
|
szerintem nagyon jól végzik a dolgukat
akár mit mondanak a riporterek
akár mit mondanak a riporterek
2011. április 01. 13:57
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Idézet (Extasy_ @ 2011.03.31. 21:48)
Én szeretem öket lehet h némelyik ember féltékeny vagy nem de a fele ember aki a negativat mondja az féltékeny :/
és mire lennének féltékenyek ha szabad tudni?? a nagy semmire. igen arra biztos lehet
2011. április 01. 14:38
Tény és való, h jobb lett volna, ha Kris inkább nem mondd semmit, de érthető, h meg akarja védeni a lányait.
Láttam, páran emlegettétek Kim szexvideóját... istenem, sok sztárnak van, és akk mi van? Sok hülye akar a sztárokból meggazdagodni, ezért csinálnak szexvideót, a sztárok "bánatára." ennyi, nem kéne ezt ennyire felfújni
Láttam, páran emlegettétek Kim szexvideóját... istenem, sok sztárnak van, és akk mi van? Sok hülye akar a sztárokból meggazdagodni, ezért csinálnak szexvideót, a sztárok "bánatára." ennyi, nem kéne ezt ennyire felfújni
2011. április 01. 15:21
|
|
lilbiebzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 1 Azonosító: 144682 offline
|
Amugy nagyon érdekelt a véleményed mondhatom..És ha nem lehetett észre venni,akkor jól elkéne olvasni amit írtam,ott van benne,hogy nincs bajom a Kardashian lányokkal,meg minden..Olvasni is kéne nem csak a nagyját..
@ Ronetta001: örülök,hogy vannak még itt normális emberek! Visszatérve erre,ti még ennyit sem értetek el és még mindig azzal a videóval vagytok..Kit érdekel? Régen volt,múlt nélkül nincs jövő,nincs jelen.. -.- Egyébként biztos megbánta már,vagy ha nem,akkor az is az ő baja,nem értem attól mit kell itt magyarázni.. Saját lelkiismerete,nem a tiétek.. Nevetséges..
2011. április 01. 15:36
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
lilbiebz-zel nekem is egyet kell értenem. MandyBrait kommentjeit pedig komolyan nem értem, hiszen az ikonján Paris Hilton van...
Ő sem tett többet a sikerért, és ha már tehetségről beszélünk, abból neki sem sok jutott..
2011. április 01. 15:43
lysfan2! Én is akartam mondani
Beelőztél -.-" XD És egyetértek az utolsó mondatod végével, teljes mértékben 
Am a Kardashianek még ÍGY IS többre vitték
lilbiebz! 1etértek
Am a Kardashianek még ÍGY IS többre vitték
lilbiebz! 1etértek
2011. április 01. 15:54
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Én szeretem öket. Vicces a valóság showjuk!! 
Én igazán szeretem öket.
Ahogy Khloe káromkodik.
Ahogy néha Kim kiosztja a lányokat.
És Kourtney... Nos ő Kourtney.
Én igazán szeretem öket.
Ahogy Khloe káromkodik.
Ahogy néha Kim kiosztja a lányokat.
És Kourtney... Nos ő Kourtney.
2011. április 01. 17:27
|
|
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline
|
sztem is elég vicces a showjuk , én jókat röhögök rajtuk
és ügyesen létrehozták a ruhacéget is
utánuk kell csinálni annak aki szerint könnyű! bár biztosan segít a háttér ($ , támogatás, ) ,de sztem ügyesek.
2011. április 01. 18:49
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Oké, ez van. De nem is lehet őket semmiben tehetségesnek tekinteni, mert aligha tettek valamit amiben akár egy csepp tehetséget is mutattak volna. Szexfilmekben meg a Playboyban tehetségesek. Népszerű show? Igen, de még ahoz sem kell tehetség, csak csini pofi, pénz, meg amit az elöbb említettem botrány. Nehogymár még Ők legyenek as szentek, mert van "valóság" showjuk meg divatcégük...és akárhogy értetted te is gondolkodhatnál, Kris, hogyan is dolgoznak napi 25 órát.
2011. április 01. 19:19
Feltűnt, h akik negatív kritikát írtak, azok csak azt jegyezték meg, h "napi 25 órát dolgoznak", mivel annyit nem lehet. Kris részéről hülyeség volt mondani.
De az tény és való, h a divathoz, meg az üzlethez igenis kell tehetség és érzék is. Hiába mondják sokan, h nem.
Rekahhh!
Kim volt az egyetlen, akinek volt 1 szexvideója - csak 1 -, és csak róla készült pár kép a Playboyban. És aztán? Megbánta, nem kéne a múlton lovagolni.
De az tény és való, h a divathoz, meg az üzlethez igenis kell tehetség és érzék is. Hiába mondják sokan, h nem.
Rekahhh!
Kim volt az egyetlen, akinek volt 1 szexvideója - csak 1 -, és csak róla készült pár kép a Playboyban. És aztán? Megbánta, nem kéne a múlton lovagolni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: