Kris Jenner megelégelte, hogy lányait tehetségtelennek titulálják, és tiszta vizet öntött a pohárba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kardashianék 13 éves koruk óta dolgoznak
2011. március 31. 18:18
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. március 31. 18:43
Sztem nem kéne túlzásba vinniük a munkát, így is kerestek már egy valag pénzt a K, mint Kardashiannal XD
Pepsi8! Láttad már a showjukat? Gondolom nem -.-" Egyáltalán nem szánalmasak.
Pepsi8! Láttad már a showjukat? Gondolom nem -.-" Egyáltalán nem szánalmasak.
2011. március 31. 18:51
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
szep csalad (N)
2011. március 31. 18:54
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Örülök, hogy hasznosítják magukat, de azt nem értem, h milyen alapon nevezik őket sztrának? és h lehet a szexvideós Kardashian lány 121? egyébként nálam akkor ásta el magát Kim mikor beszólt a tini mamaiknak. azok a lányok elrontottak valamit, de igyekeztek kijavítani és akkor ez meg itt p***zott?? amúgy Pepsi8 igazad van.
2011. március 31. 18:56
szerintem is sokat dolgoznak lehúzzátok őket de a való világot nézitek pedig az is valóság show
2011. március 31. 19:30
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Én szeretem őket szerintem tök jók!!
2011. március 31. 20:01
legalább maguk keresik a pénzt.
de azért sztárnak én sem nevezném őket
de azért sztárnak én sem nevezném őket
2011. március 31. 20:14
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Nagy rajongójuk vagyok, szerintem értenek ahhoz, hogy jó műsort csináljanak és a stílusuk is jó.
Amúgy nem csak a műsorból, meg fotózásokból élnek, például ott van a boltjuk is!
2011. március 31. 20:15
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
'Napi 25 órát dolgoznak, mivel divatstylistok és tervezők'
És ettől lesznek tehetségesek? Ettől fognak tudni énekelni, színészkedni, műsort vezetni vagy modellkedni? Szánalmas ez a mentegetődzés az anyjuk részéről, inkább hallgatott volna ...
És ettől lesznek tehetségesek? Ettől fognak tudni énekelni, színészkedni, műsort vezetni vagy modellkedni? Szánalmas ez a mentegetődzés az anyjuk részéről, inkább hallgatott volna ...
2011. március 31. 20:23
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Én szeretem, őket szerintem üzlet asszonyként sikeresek.
2011. március 31. 20:31
|
|
lilbiebzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 1 Azonosító: 144682 offline
|
Jólvan már nektek mindenbe benne kell látni a negatívat.. -.-" Itt egyes emberekre gondolok,akik előttem szóltak és már megint a rosszindulatúságot pofázzák..
Nem ettől lesztek bölcsek basszus! -.- Egyébként nincs baj a Kardashian lányokkal,nem kell,hogy tehetségesek legyenek,ott van az üzletük,fotózások,TV-show stb..Nem értem egyeseknek mit kell mindenbe kötözködni..Jó,oké,hogy mindenkinek megvan a véleménye,de,hogy egy embernek mindenhez legyen negatív véleménye kivétel ahhoz amibe az "ő kicsi sztárja" szerepel..Az sem érdekel,hogy idősebb nem hiszem,hogy azért mert valaki idősebb,és próbál negatív dolgokat mondani,hogy bölcsebbnek látszon,akkor már igaza is van.Magyaráz itt össze-vissza,de inkább akkor magyarázna,ha ő modellkedne szintén,vagy lenne saját TV-showja..Ember akkor magyarázzál,ha ezeket te mind elérted,nem fikázni kell azt aki már elért valamit,leszólják,és van aki megvédi.. -.-" Hát emberek,szálljatok már le a földre. -.- Remélem vette a lapot akinek ez főként szólt..
2011. március 31. 20:37
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Idézet (Perlita @ 2011.03.31. 18:54)
Örülök, hogy hasznosítják magukat, de azt nem értem, h milyen alapon nevezik őket sztrának? és h lehet a szexvideós Kardashian lány 121? egyébként nálam akkor ásta el magát Kim mikor beszólt a tini mamaiknak. azok a lányok elrontottak valamit, de igyekeztek kijavítani és akkor ez meg itt p***zott?? amúgy Pepsi8 igazad van.
igen ez jogos kérdés h mire fel 121.
2011. március 31. 20:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (lilbiebz @ 2011.03.31. 20:31)
Jólvan már nektek mindenbe benne kell látni a negatívat.. -.-" Itt egyes emberekre gondolok,akik előttem szóltak és már megint a rosszindulatúságot pofázzák..
Nem ettől lesztek bölcsek basszus! -.- Egyébként nincs baj a Kardashian lányokkal,nem kell,hogy tehetségesek legyenek,ott van az üzletük,fotózások,TV-show stb..Nem értem egyeseknek mit kell mindenbe kötözködni..Jó,oké,hogy mindenkinek megvan a véleménye,de,hogy egy embernek mindenhez legyen negatív véleménye kivétel ahhoz amibe az "ő kicsi sztárja" szerepel..Az sem érdekel,hogy idősebb nem hiszem,hogy azért mert valaki idősebb,és próbál negatív dolgokat mondani,hogy bölcsebbnek látszon,akkor már igaza is van.Magyaráz itt össze-vissza,de inkább akkor magyarázna,ha ő modellkedne szintén,vagy lenne saját TV-showja..Ember akkor magyarázzál,ha ezeket te mind elérted,nem fikázni kell azt aki már elért valamit,leszólják,és van aki megvédi.. -.-" Hát emberek,szálljatok már le a földre. -.- Remélem vette a lapot akinek ez főként szólt..
A cikkről írjál véleményt ne nekem dumálj.
Te megad is leírtad, hogy ott van nekik az üzletük, meg a fotózás. És? Millió másik embernek van üzlete, millió másik ember él modellkedésből és ők is csak abban különböznek tőlük, hogy kirakták az egyikről a netre azt a videót amiben megdugatja magát hátulról -ezt érték el, semmi mást. A többi tesó meg ezen kapaszkodik fel a celeb (szamár) létrán. Ez ám a tehetség és a tudás.
2011. március 31. 20:55
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
2011. március 31. 21:14
Kim egy szép nő.És igen jó modell.A kép is nagyon jó és aranyosak rajta♥
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: