Stohl két év négy hónap letöltendőt kapott!
2011. április 01. 16:53
|
|
p.beácska75új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 147656 offline
|
Ez sok!Itt a városban volt olyan,megszülte a gyerekét megölte,és ő is ugyan ennyit kapott!
2011. április 01. 17:52
|
|
medvesajtosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 147806 offline
|
Idézet (p.beácska75 @ 2011.04.01. 16:53)
Ez sok!Itt a városban volt olyan,megszülte a gyerekét megölte,és ő is ugyan ennyit kapott!
Nem sok, a gyerekgyilkos kapott keveset!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 01. 18:22
Idézet (hele peti @ 2011.03.31. 15:14)
Megérdemli igaz! De, itt irogatjátok hogy el kellett volna venni a jogsiját 1, hiába elveszik leteszi a KRESZ vizsgát és kap ujat 2, meg amugy belegondolunk 5 év vezetés nélkül :/ Amugy meg az a 3 lány is kábitószerezett január ..-ikán és csak mondtátok hogy sajnáljátok őket ha nem kábitószereztek volna akkor most élnének!
Én csak azt akarom ezzel mondani hogy ő is ember ti sem vagytok mások mint ők lehet hogy titeket is rá fognak venni egyszer ... korotokban! meg most ugy tesztek mintha a világon csak ő kábitószerezett volna és csak ő okozott volna balesetet meg csak ő ivott volna!!
Én csak azt akarom ezzel mondani hogy ő is ember ti sem vagytok mások mint ők lehet hogy titeket is rá fognak venni egyszer ... korotokban! meg most ugy tesztek mintha a világon csak ő kábitószerezett volna és csak ő okozott volna balesetet meg csak ő ivott volna!!
szerintem meg egyáltalán nem sok.gondolj bele ha elcsapta volna azt a bácsit,és meghalt volna akkor mi lenne? megbánta megbánta...így utólag az összes megbánja.meg gondolj bele ha a te hozzátartozódat ütötte volna el akkor te is kevésnek találnád,nem hiszem.én meg csak arra akarok ezzel kilyukadni hogy megérdemelte és én még többet is adtam volna neki hiszen miután hasonlóan csinált balesetet,ráadásul utána még ott is hagyta a helyszínt...egyszóval megérdemelte.nem tényleg nem csak ő okozott balesetet de legalább lett volna annyi esze hogy még egyszer nem ül ittasan a volán mögé.
2011. április 01. 18:24
|
|
erolandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 10 Azonosító: 140433 offline
|
MEGÉRDEMELTE!!ÉN ÉLETFOGYTIGLANT ADTAM VOLNA, MEG ALKOHOL MEGVONÁST, SZTEM EZ LENNE A LEGNAGYOBB BÜNTETÉS, HA NEM KAPNA PIÁT!!AZ A BAJ,HOGY ISMERT EMBERRŐL VAN SZÓ, MÁS MEZEI EMBER NEM ÚSZTA VOLNA MEG ENNYIVEL!!
2011. április 01. 20:22
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
felőlem bent is maradhatna örökre.. megérdemli azt a 2,5 évet! szívem szerint az ilyet legalább 10évre ítélném és megtanulná, hogy nem iszok amikor vezetek, vagy nem vezetek ha már ittam. ja és azzal, hogy megbánta kitörölheti a bácsi a hátsóját, mert nem ér a megbánással semmit..
2011. április 01. 20:43
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
és még vki védi őt?
mikor más bent fekszik a kórházban ő meg a tévében bohóckodik? amikor ő csinálta a balesetet? CSAK MERT ő híres ember?
szánalmas.
és nagyon megérdemli. én már láttam élőben is ahogy színészkedik, tényleg tehetséges. de akkor is megérdemelte.
mikor más bent fekszik a kórházban ő meg a tévében bohóckodik? amikor ő csinálta a balesetet? CSAK MERT ő híres ember?
szánalmas.
és nagyon megérdemli. én már láttam élőben is ahogy színészkedik, tényleg tehetséges. de akkor is megérdemelte.
2011. április 03. 10:59
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
nem kell részegen, bedrogozva vezetni..ENNYI
2011. április 04. 16:19
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Mint embert és mint TEHETSÉGES szinészt(igen az, akármennyire is fújoltok) sajnálom, de kellett neki mellé még a drog... ez lett belőle, most igya meg a levét.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.