Stohl két év négy hónap letöltendőt kapott!
2011. március 31. 22:00
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
A fél ország akarja a vérét ontani, mintha minden kommentáló makulátlan múlttal rendelkezne!
Azt is írták róla egyes agyatlanok, tehetségtelen ripacs! Csak a fele tehetségét kérném, máris kint lennék a vízből!
Nem kell elitelni,minden ember kovet el hibakat es csak azert mert o egy ismert ember akor bele kell rugni,aki megveti nezzen magaba es csak utana itelkezzen..
Azt is írták róla egyes agyatlanok, tehetségtelen ripacs! Csak a fele tehetségét kérném, máris kint lennék a vízből!
Nem kell elitelni,minden ember kovet el hibakat es csak azert mert o egy ismert ember akor bele kell rugni,aki megveti nezzen magaba es csak utana itelkezzen..
2011. március 31. 22:05
Mint embert sajnálom! neki is vancsaládja. De nem ez az első eset hogy részegen balesetet okozott! A kokain és hogy részegen hagyta el a helyszínt csak hab a tortán. Én csak annyit szeretnék ha ugyanolyan elbírálásban részesülne mint egy "átlagos" közember. Szóval menjen csak pár évre börtönbe és remélem hogy az lesz neki az igazi elvonó.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 31. 22:06
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Ez úgysem fog így maradni mert még változni fog és sokkal kevesebbet fog kapni szerintem nem kell drogosan vezetni és mi lett volna ha valaki meg hal?!na ebből a szempontból meg érdemli a büntetést az emberek nem játékok és az élet sem
2011. április 01. 09:00
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Megérdemelte!Nagyon-nagyon remélem h ezt a döntést az sem fogja +változtatni ha fellebbeznek!Börtönbe az ilyen szeméttel!!!!
Bár mivel ő "SZTÁR",tuti h harmadolják a büntetést vagy valami,vagy majd "jómagaviseletért" elengedik.Ez így működik ebben az országban.Sajnos:(
Bár mivel ő "SZTÁR",tuti h harmadolják a büntetést vagy valami,vagy majd "jómagaviseletért" elengedik.Ez így működik ebben az országban.Sajnos:(
2011. április 01. 12:41
Nem kellemes a börtön,de ha több esze lett volna,akkor nem is kéne bemennie. Szóval én nem tudom sajnálni. Magának okozta a bajt.
2011. április 01. 12:51
|
|
Kata15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 40654 offline
|
Nem érdemli meg. Hányan vannak akik ugyanezt tették és nem kerültek börtönbe. Én is ismerek olyat, aki balesetet okozott és egy ember is meghalt mégse került börtönbe. Mindenki követ el hibákat nem érdemli meg, hogy egy életre elássák emiatt főleg, hogy 3 gyerekről kell gondoskodnia.
2011. április 01. 13:22
|
|
dina1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 136646 offline
|
meg is érdemli meg nem is..:|:\
de ezt scak azért mondom mert már egy csomó sztárral\hírességgel történt ilyen, és semmit sem kapott értee..:|
sooo nme tomm..
de nekem ig mind1:)))
de ezt scak azért mondom mert már egy csomó sztárral\hírességgel történt ilyen, és semmit sem kapott értee..:|
sooo nme tomm..
de nekem ig mind1:)))
2011. április 01. 14:34
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Hogy letöltendőt kapott, az neki is jó annyiból, hogy utána tiszta lappal indulhat... Senki nem mondja, hogy na ezt is megúszta.. A 2 év 4 hó sztem is sok, de másodfokon hátha kicsit kevesebb lesz. Ami viszont tényleg fontos, hogy soha többet ne üljön volánhoz!
2011. április 01. 15:08
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
Reny72
A fél ország akarja a vérét ontani, mintha minden kommentáló makulátlan múlttal rendelkezne!
"Pontosan" ezen az oldalon durva multu heckerek es bergyilkosok vannak....jo kis semit mondo kommented lett,ja es Stohlnak nincs tehetsege...
"Pontosan" ezen az oldalon durva multu heckerek es bergyilkosok vannak....jo kis semit mondo kommented lett,ja es Stohlnak nincs tehetsege...
2011. április 01. 15:37
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
megérdemli kokó meg ivás után vezetni pffff :/ meg am is a tvben annyira irritáló
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.