Stohl két év négy hónap letöltendőt kapott!
2011. március 31. 16:13
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
NEEE!!!
Nem kéne ilyen ronda dolgokat írni róla, igaz, nem volt szép, amit tett, de a sztároknak teljesen feszült az életük, nem csodálkoztam Jackson halálán sem, amikor bejelentették, hogy mitől halt meg szegény : /
Nem kéne ilyen ronda dolgokat írni róla, igaz, nem volt szép, amit tett, de a sztároknak teljesen feszült az életük, nem csodálkoztam Jackson halálán sem, amikor bejelentették, hogy mitől halt meg szegény : /
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. március 31. 16:22
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Igen, bűnt követett el de vannak más "sztárok" is akik még súlyosabbat követtek el, akkor mért csak őt kell így elitélni? Én úgyanúgy szeretem,pedig tudom, hogy rosszat tett. DE! megbocsátani tudni kell, és ő megérdemli szerintem!
2011. március 31. 16:42
Sokan beszélnek arról, hogy "megérdemli meg minden, de mások is..." Csak annyiba gondoljatok bele, hogy ha ti ültök a vétlen autóban, ti mit mondanátok. Akármilyen sztár és akármennyi pénze van, ugyanúgy vonatkozik rá a KRESZ és a többi jogszabály.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 31. 16:58
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
"Stohl két év négy hónap letöltendőt kapott!"
Sajnos még nem jogerős.
De, remélem majd "beszavazzák" a "villába" és azt se bánnám, ha menne utána Béci meg a többi szerencsétlen is.
Sajnos még nem jogerős.
De, remélem majd "beszavazzák" a "villába" és azt se bánnám, ha menne utána Béci meg a többi szerencsétlen is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.