Stohl két év négy hónap letöltendőt kapott!
2011. március 31. 14:40
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
másodfokon úgyis felmentik
2011. március 31. 14:54
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
kevvvéééésss!!!!!
2011. március 31. 14:57
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Ez a harmadik ittas balesete. Miért is nem vették el végleg a jogosítványát?
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 31. 15:01
Megérdemelte, sőt, el kellett volna venni a jogsiját, meg járni drog és alkohol tesztre, de ToTonak igaza van: ne örüljetek, még ott a másodfog. :/
2011. március 31. 15:02
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
meg is érdemli...
2011. március 31. 15:03
nem akarok senkit elítélni de szerintem is megérdemli, egy hátköznapi embertől már az első alkalommal elvették volna a jogsiját, másodszorra meg bezárták volna.....
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 31. 15:14
Megérdemli igaz! De, itt irogatjátok hogy el kellett volna venni a jogsiját 1, hiába elveszik leteszi a KRESZ vizsgát és kap ujat 2, meg amugy belegondolunk 5 év vezetés nélkül :/ Amugy meg az a 3 lány is kábitószerezett január ....-ikán és csak mondtátok hogy sajnáljátok őket ha nem kábitószereztek volna akkor most élnének!
Én csak azt akarom ezzel mondani hogy ő is ember ti sem vagytok mások mint ők lehet hogy titeket is rá fognak venni egyszer ... korotokban! meg most ugy tesztek mintha a világon csak ő kábitószerezett volna és csak ő okozott volna balesetet meg csak ő ivott volna!!
Én csak azt akarom ezzel mondani hogy ő is ember ti sem vagytok mások mint ők lehet hogy titeket is rá fognak venni egyszer ... korotokban! meg most ugy tesztek mintha a világon csak ő kábitószerezett volna és csak ő okozott volna balesetet meg csak ő ivott volna!!
2011. március 31. 15:30
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Ez az mióta vártam.
2011. március 31. 15:35
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (hele peti @ 2011.03.31. 15:14)
Megérdemli igaz! De, itt irogatjátok hogy el kellett volna venni a jogsiját 1, hiába elveszik leteszi a KRESZ vizsgát és kap ujat 2, meg amugy belegondolunk 5 év vezetés nélkül :/ Amugy meg az a 3 lány is kábitószerezett január ..-ikán és csak mondtátok hogy sajnáljátok őket ha nem kábitószereztek volna akkor most élnének!
Azért ha valakinek elveszik a jogsiját és eltiltják a vezetéstől, nem olyan egyszerű azt visszaszerezni. Tudom mit beszélek, jártas vagyok ebben a szakmában. Jönnek a pszichológiai tesztek és a többi.
Persze, ő is ember, és mindannyian hibázunk. Ha egyszer történt volna meg, nem is dobálnám rá a követ. Csak hogy ez már a harmadik ilyen esete. Mi csak azt szeretnénk, ha vele is úgy járnának el, ahogy egy hétköznapi emberrel tennék ebben a helyzetben. Azon kívül meg nem vagyok én holmi Teréz anya, hogy mindenkit szeressek és megbocsájtsam a bűneit. Frászt! Ha most elengedik egy kis enyje-benyjével, holnap már ismét autóban ül és megeshet, hogy ezúttal emberélettel fizetünk ezért a hibáért.
2011. március 31. 15:39
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
másodfokon biztos kevesebbet fog kapni. biztos vagyok benne, hogy nem lesz ilyen sokáig börtönben.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.