VV4: Éva kihívta a villa amazonját
2011. március 31. 19:13
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
hajrá Gigi^^
2011. március 31. 19:18
|
|
khata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 127658 offline
|
Holly Keller
nem vagyok naiv kislányka és képzeld csak, tudom hogy ez egy megrendezett szar. és am az a hülye jótékonysági est vagy mi a szar is csak azért volt mert kiesett a szandi és már télleg nem nézte senki... amúgy meg tök felesleges szavazni mert az rtl mindent bezsebel.... az a nem tom hány száz millió is az ő zsebükben landolt.... és nem igazán értem azokat az embereket akik a gigt védik. biztos büszke lehet majd magára ha kijön, hiszen börtönbe küldi a saját apját...
nem vagyok naiv kislányka és képzeld csak, tudom hogy ez egy megrendezett szar. és am az a hülye jótékonysági est vagy mi a szar is csak azért volt mert kiesett a szandi és már télleg nem nézte senki... amúgy meg tök felesleges szavazni mert az rtl mindent bezsebel.... az a nem tom hány száz millió is az ő zsebükben landolt.... és nem igazán értem azokat az embereket akik a gigt védik. biztos büszke lehet majd magára ha kijön, hiszen börtönbe küldi a saját apját...
2011. március 31. 19:18
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hajrá Éva!
2011. március 31. 19:24
khata!
Nem Dika kiesése miatt volt az est... Gina hazament, miután férje, Kristóf veszített a párbajon, így egy emberrel kevesebben lettek a lakók, ezért a jótékonysági esttel hozták be a lemaradást.
cukimálna! Nem biztos, h Alek nyer... illetve vagy ő, vagy Béci. Még majd eldönti a VV stábja
Nem Dika kiesése miatt volt az est... Gina hazament, miután férje, Kristóf veszített a párbajon, így egy emberrel kevesebben lettek a lakók, ezért a jótékonysági esttel hozták be a lemaradást.
cukimálna! Nem biztos, h Alek nyer... illetve vagy ő, vagy Béci. Még majd eldönti a VV stábja
2011. március 31. 20:14
|
|
szilvi9422új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 143289 offline
|
hát...remélem gigi megy vissza! vitte volna ki Jerzy-t
2011. március 31. 20:39
Utálom mindkettőjüket,de inkább Éva maradjon,mint Gigike.
2011. március 31. 20:41
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Éva maradjon bent!!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. március 31. 21:22
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
Éva, Éva hajrá !!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.