Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.01. 12:12)
Én még mindig azt mondom nem kell versengenie a fiatalabb generációval. Mindenki tudja mennyi idős. A tinifilmekben is szánalmas, hogy közel 30 éves színészek játszák a 16-17 éves gimis szerepeket pl a Vámpírnaplókban. A 3. Indiana Jones filmben Sean Connery játszotta Harrison Ford apját - de az igazság az, hogy összesen 12 év a korkülönbség köztük. Semmi értelme annak, hogy vki fiatalabbnak akarja eladni magát, mint amennyi.
Én történetesen szeretem, ha egy férfi az ami, és nem próbál meg másnak látszani. Miért kellene fiatalabbnak tűnnie? Eltelt felette bizonyos idő, és rengeteg fajta karaktert eljátszott már a hős szerelmestől kezdve az extravagáns figurákig. Nincs miért szégyenkeznie, a szerepeket ezentúl is a tehetségéhez mérten és nem a korához mérten fogja kapni. Én személy szerint nagyot csalódtam volna a saját kedvencemben is, ha az 50. után kés alá feküdt volna. Szerintem Johnny Depp is az a fajta férfi, aki a korral egyre jobb lesz, mint a jó bor. A korral a színészetben is más távlatok nyílnak meg előtte, olyan szerepeket játszhat majd el, amiket esetleg eddig nem. Nem csak negatív következményei vannak az öregedésnek.

2 felhasználónak tetszik: