Johnny Depp első plasztikai műtétje
2011. március 31. 17:41
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
csalódtam. de ettől függetlenül imádom minden filmjét
2011. március 31. 18:30
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
nem értem h mért.........
2011. március 31. 18:32
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nekem Johnny mindenhogyan tetszik és nagyon jó színésznek tartom. Ha ő így jobban érzi magát, akkor nyugodtan csinálja, de ne essen túlzásokba és ne forduljon ez a visszájára.
2011. március 31. 19:20
plasztika nélkül is állati helyes volt.. örök kedvenc
2011. március 31. 19:41
hát Johnny te a plasztikai műtét előtt és utána is szív döglesztően nézel ki
2011. március 31. 19:59
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Híí.. fura módon nem akadtam ki. Imádom Johnnyt, és ha ő így jobban elfogadja magát, meg így jobb neki, akkor alap hogy megcsinálta:)
És valószínűleg többfilmben is szereet kaphat:) Ráadásul nem egy hű de nagy plasztiikai műtét csak a ráncait feljebbvarták.. szóval..
Johnny így is úgyis imádnivaló*.*
És valószínűleg többfilmben is szereet kaphat:) Ráadásul nem egy hű de nagy plasztiikai műtét csak a ráncait feljebbvarták.. szóval..
Johnny így is úgyis imádnivaló*.*
2011. március 31. 20:15
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
csalódtam...
2011. március 31. 20:16
na nemár
ezt semmiképp nem néztem volna ki belőle
szerintem semmi szüksége sincs a plasztikázásra
ezt semmiképp nem néztem volna ki belőle
szerintem semmi szüksége sincs a plasztikázásra
2011. március 31. 21:08
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hát csalódtam. Elég nagyot. Pont azt a részét szabatja, amivel a generációja egyik legnagyobb színészének lehet hívni - az arcjátékát.
Ő tudja.
Ő tudja.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 31. 21:31
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
szerintem meg nem kell versengenie a kamaszsztárokkal. ő a nélkül is király.
amugy meg mindenki a saját kategóriájában jó.
2011. április 01. 09:09
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Jujj O.o értem, hogy színész, és mindenkienk meg kell felelnie, de , ha a rajongói úgy szeretik ahogy van, akkor minek vállal be ilyen műtéteket, aminek nem biztos, hogy 100%-os a sikere ?
2011. április 01. 09:15
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.03.31. 15:17)
Kifogástalan,hogy Johnny mennyire fiatalos.De 48 évesen még mindig kap olyan felkéréseket,hogy fiatal embert kell eljátszania.Persze ez ráncokkal nem megy.Igaz most még nem,de talán a késöbbiekben előjönne neki.Inkább műtét tényleg,mint ahogy ő mondta számítógép segítségével formázzák az arcát.kateblock van igazság amit írtál,Johnny így már nem "saját maga" de egyet kell értenem Courtneyy-val is,mert Johnnynak tényleg felkell vennie a versenyt a fiatalokkal szemben.Sose voltam,azért oda,hogy a sztárok kés alá feküdjenek.Főleg Johnnynál megdöbbentett ez a hír.De tud valamit a csávó,azt meg kell hagyni,ezt bizonyitotta a filmvászonon is.Remélem tudja mit csinált.Egyik műtét után jön a másik.Észnél kell lennie meddig megy el egy szerep kedvéért.Engem nem zavar az öregedés természetes dolog.Sok más sztárnak nagyon is jól áll,hogy megöregedik. 
Én értem mire gondolsz és egyet értek, fel kell venni a versenyt a fiatalabb generációval, de engem elkeserít, hogy ilyen brutális lépésre kell szánnia magát, annak tekintetében is, hogy a megfiatalított arcával sem fogja a filmipar díjazni pedig megérdemelné az elismerést.
Grace Benning
2011. április 01. 12:12
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.04.01. 09:15)
Én értem mire gondolsz és egyet értek, fel kell venni a versenyt a fiatalabb generációval, de engem elkeserít, hogy ilyen brutális lépésre kell szánnia magát, annak tekintetében is, hogy a megfiatalított arcával sem fogja a filmipar díjazni pedig megérdemelné az elismerést.
Én még mindig azt mondom nem kell versengenie a fiatalabb generációval. Mindenki tudja mennyi idős. A tinifilmekben is szánalmas, hogy közel 30 éves színészek játszák a 16-17 éves gimis szerepeket pl a Vámpírnaplókban. A 3. Indiana Jones filmben Sean Connery játszotta Harrison Ford apját - de az igazság az, hogy összesen 12 év a korkülönbség köztük. Semmi értelme annak, hogy vki fiatalabbnak akarja eladni magát, mint amennyi.
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.