Johnny Depp első plasztikai műtétje
2011. március 31. 14:27
Nem értem, ez a pasi olyan, mint a bor, minnél idősebb, annál jobb. Akkor ez most mire fel, Johnny drága?
2011. március 31. 14:52
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Semmi szügsége nem volt rá kateblock teljesen igazad van
2011. március 31. 14:55
kateblock igazad van. kár volt neki megcsináltatni a műtétet. olyan jó pasi. remélem több ilyen műtétje nem lesz...
2011. március 31. 15:17
kateblock én is egyetértek!
sztem is gáz h. egy PASI plasztikáztat, főleg Johnny.
sztem is gáz h. egy PASI plasztikáztat, főleg Johnny.
2011. március 31. 15:17
Kifogástalan,hogy Johnny mennyire fiatalos.De 48 évesen még mindig kap olyan felkéréseket,hogy fiatal embert kell eljátszania.Persze ez ráncokkal nem megy.Igaz most még nem,de talán a késöbbiekben előjönne neki.Inkább műtét tényleg,mint ahogy ő mondta számítógép segítségével formázzák az arcát.kateblock van igazság amit írtál,Johnny így már nem "saját maga" de egyet kell értenem Courtneyy-val is,mert Johnnynak tényleg felkell vennie a versenyt a fiatalokkal szemben.Sose voltam,azért oda,hogy a sztárok kés alá feküdjenek.Főleg Johnnynál megdöbbentett ez a hír.De tud valamit a csávó,azt meg kell hagyni,ezt bizonyitotta a filmvászonon is.Remélem tudja mit csinált.Egyik műtét után jön a másik.Észnél kell lennie meddig megy el egy szerep kedvéért.Engem nem zavar az öregedés természetes dolog.Sok más sztárnak nagyon is jól áll,hogy megöregedik.
2011. március 31. 15:31
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.03.31. 15:17)
Kifogástalan,hogy Johnny mennyire fiatalos.De 48 évesen még mindig kap olyan felkéréseket,hogy fiatal embert kell eljátszania.Persze ez ráncokkal nem megy.Igaz most még nem,de talán a késöbbiekben előjönne neki.Inkább műtét tényleg,mint ahogy ő mondta számítógép segítségével formázzák az arcát.kateblock van igazság amit írtál,Johnny így már nem "saját maga" de egyet kell értenem Courtneyy-val is,mert Johnnynak tényleg felkell vennie a versenyt a fiatalokkal szemben.Sose voltam,azért oda,hogy a sztárok kés alá feküdjenek.Főleg Johnnynál megdöbbentett ez a hír.De tud valamit a csávó,azt meg kell hagyni,ezt bizonyitotta a filmvászonon is.Remélem tudja mit csinált.Egyik műtét után jön a másik.Észnél kell lennie meddig megy el egy szerep kedvéért.Engem nem zavar az öregedés természetes dolog.Sok más sztárnak nagyon is jól áll,hogy megöregedik. 
Johnny is egyre sármosabb, ahogy telik az idő
És nálam mindig Johnny lesz az első helyen, még ha nyolcvan évesen tolószékezik is, viszont a média hatása sokkal erősebb manapság, mint a rajongóké..
1 felhasználónak tetszik:
s.t.a.r.
2011. március 31. 16:01
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Neeeem ez ugye csak egy tréfa, előrevetítve április elsejét? Semmi szüksége sincs rá, érthetetlen.
2011. március 31. 16:42
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
nem lett volna rá szüksége...
2011. március 31. 17:28
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
Én nem akarom... :'(
2011. március 31. 17:30
Szerintem sem lett volna szüksége rá.Eddig is jól nézett ki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.