Lady Gaga csatlakozik a V Magazin szerkesztőségéhez, ugyanis saját rovatot kapott divat témakörben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga újságíróként is debütál
2011. március 31. 07:13
az kemény reméljük nem ő csinálja majd a gyász jelentéseket
azért kíváncsi leszek
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. március 31. 07:46
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ennek a tengeren túli rajongók biztos örülnek..
2011. március 31. 08:55
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Az utolsó mondat a lényeg az egészben - semmi más nem számít csak az eladott példányszám.
Amúgy pont ő akar tippeked adni olyan göncökről amit rajta kívül más ember fel sem venne?
Tipp: Kombinálhatnák ezt a divatrovatot a receptrovattal (lásd: húscafatos ruha)
Amúgy pont ő akar tippeked adni olyan göncökről amit rajta kívül más ember fel sem venne?
Tipp: Kombinálhatnák ezt a divatrovatot a receptrovattal (lásd: húscafatos ruha)
2011. március 31. 08:59
_ToTo_
jo Tipp!
(én is remélem h. nem Ő fogja csinálni a gyászjelentéseket
)
kíváncsi vok
jo Tipp!
(én is remélem h. nem Ő fogja csinálni a gyászjelentéseket
kíváncsi vok
2011. március 31. 09:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nekem tulajdonképpen bizonyos mértékben szimpatikus Gaga. Nem szeretem a zenéjét, bár élőben nem rossz, de azért nem nyűgöz le. Tetszik, amit közvetíteni akar, csak az nem tetszik, de nagyon nem, ahogyan közvetíti. Számomra így jóval kevésbé tűnik őszintének, pedig az ő üzeneteinek ugye ez volna a lényege.
Kíváncsi lennék egy cikkre, amit ő írt. Abból le lehetne szűrni, miért is csinálja ezt - a pénzért meg hogy figyeljenek rá, vagy azért, hogy tovább "hirdesse az igéjét".
2011. március 31. 09:27
Nem hiszem, hogy viszketegség, vagy bármi ilyesmi, és a promóció indoka is felesleges, mivel Gagát már nem kell hová reklámozni..
Csak.. a divatmagazinok így is lehetetlen, hozzáférhetetlen ruhákat mutatnak be. és akkor jön Gaga valami még extrémebbel. Szerintem egy magazin inkább legyen való, mint álomszerű.
Csak.. a divatmagazinok így is lehetetlen, hozzáférhetetlen ruhákat mutatnak be. és akkor jön Gaga valami még extrémebbel. Szerintem egy magazin inkább legyen való, mint álomszerű.
2011. március 31. 10:33
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Persze, hogy nem csak arról van szó, hogy Gaga szeretne tippeket adni másoknak. De ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy egyáltalán nem szeretne. Én személy szerint alig várom, hogy milyen cikkel áll elő ^^.
2011. március 31. 11:13
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Az tuti,hogy feldobja a magazint és ez is mutatja,hogy milyen sokoldalú Gaga <3
2011. március 31. 11:16
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Sok szerencsét
2011. március 31. 12:42
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Idézet (Extasy_ @ 2011.03.31. 09:12)
Azért csinálja ezt mert hogy ha valami meghökkentöt ir akkor újra és újra beszélni fognak rola ;/
adom :S
2011. március 31. 13:25
Senkinek sincs olyan stílusa mint neki.Jó,hogy felkérték.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.