Rebecca Black kiadja első albumát
2011. március 30. 20:34
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Hallotam a számát és nem nagyon jött be, engem naon nem érdekel mit csinál, ha kiadja a Cd-jét legföljebb nem hallgatom meg. De azért elég szomorú h ide jutott a világ, h már nem kell tehetség h híres legyen valaki.
Hát igen manapság a szar a jó
Hát igen manapság a szar a jó
2011. március 30. 20:35
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
áhhh biztos én leszek az első aki megveszi az albumát..-.-" én nem értem,hogy ilyen "nagy" hírnév után miért nem süllyed a föld aláá...és az kép..
2011. március 30. 20:37
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Na jó mostmár télleg idegesít ez a lány.Az elején még azt mondta jó legyen,na de hogy mindenhol ő van.
2011. március 30. 20:52
Nem semmi... Pár napja szinte senki nem ismerte, de neki már albumja van.. Hát az biztos, hogy élvezi ezt az egészet..
2011. március 30. 20:53
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.03.30. 17:35)
fújmár Miért??? Mit tettünk a világ ellen?! SP -» Justin Bieber -» Flour -» MM -» Rebecca
A civilizáció alfajai, akik bántani akarnak minket :'( Sőt! Bántanak is! FIZIKAILAG S LELKILEG IS!
A civilizáció alfajai, akik bántani akarnak minket :'( Sőt! Bántanak is! FIZIKAILAG S LELKILEG IS!
Már ne haragudj, de ahhoz képest amit a profilodon olvastam, te egész másnak tűnsz a hozzászólásod alapján. Mindenkit el kell fogadni! Ha nem tetszik ne hallgasd.
2011. március 30. 21:16
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Ez most csak egy vicc, ugye? CD-t akar kiadni? Nem kellene elmennie egy orvoshoz?
De lesz olyan egyáltalán aki megfogja venni a CD-jét?
Na ez már sok volt mára!
De lesz olyan egyáltalán aki megfogja venni a CD-jét?
2011. március 30. 21:40
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
te jó ég.
miket nem szabadítanak az emberiségre sajnos
miket nem szabadítanak az emberiségre sajnos
2011. március 30. 21:48
|
|
Britney.stargirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 146461 offline
|
Idézet
és ha cikiznek emiatt, hát csak tegyék, de jobb, ha tudják, hogy amíg a helyemen vagyok, addig csak saját magukat idegesítik ezzel
Ez milyen duma már?
2011. március 30. 21:50
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
ne vegyétek már ennyire komolyan,inkább fogjátok fel úgy,hogy ez egy nagy vicc,és nevessünk rajta,mert ez kész vicc.
Van egy ilyen,hogy: "Rebeca Black nem azért lett híres mert szeretjük,hanem híres lett mert utáljuk"
Van egy ilyen,hogy: "Rebeca Black nem azért lett híres mert szeretjük,hanem híres lett mert utáljuk"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: