Rebecca Black kiadja első albumát
2011. március 30. 17:44
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
neeeeeeeeeeee... xdddd megyek az első tehetségeskutatóhoz
ennyi erővel énis sztár lehetek
2011. március 30. 17:45
"friss tinédzser" miért, van nem friss tinédzser is? Az milyen, tessenek megmondani. Egy idő után lejár a szavatosságuk?
"Rebecca Black kiadja első albumát"
reakció:
Sugarcake kiadja az ebédjét.
"Rebecca Black kiadja első albumát"
reakció:
Sugarcake kiadja az ebédjét.
2011. március 30. 17:45
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
a Prom Night ugyan olyan mind a Friday,ugyanugy ismétli meg minden. S ugyanolyan sz@r is...
De hogy annyi tehetsége ne legyen hogy egy rendes számot megirjon...wao...ehez tehetség kell:))
2011. március 30. 17:48
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
na jóóóó..ez csak egy vicc ugyee???
..ha ezt tudom..akk jelentkeztem volna a csillag születikbe vagy az x faktorba..és akkor már én is sztár lennék..he ennyi tehetség kell ahhoz hogy sztár legyen az ember akkor a vége az lesz hogy mindenki aki "tehetséges" fel fog tölteni egy vidit a you tubera és mindenki híres lesz..xd
2011. március 30. 17:53
azért friss tinédzser, mert még alig 13, és a kislány talán sértő lett volna. hiszen pénteken a kislányok nem járnak bulizni, és nem ismételgetik hogy
fun fun fun fun fun fun fun fun fun.
csak az ilyen gyökerek. már elnézést^^ :]
fun fun fun fun fun fun fun fun fun.
csak az ilyen gyökerek. már elnézést^^ :]
2011. március 30. 17:59
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Idézet (smiley22 @ 2011.03.30. 17:57)
kiváncsi vagyok,hogy hányat ad majd el... 1-et 2-őt 
áh többet... megveszik a szülei és a rokonai meg pár jószívű barátja szóval szerintem sikeresen elad 5 albumot
1 felhasználónak tetszik:
adriienn96
2011. március 30. 18:04
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
az a kép!!!
no de: Édes Istenem, miért kínzol minket? Mit tettünk? Kérlek, adj magyarázatot! Inkább hátratett kézzel, egyenesen ülve, szemrebbenés nélkül végighallgatom a Nevem SP-t.
Na de most őszintén. Tényleg lesz olyan ízlésficamos, aki megveszi az albumát? Gondolkozzon már egy kicsit ez a csaj! Többen utálják, mint szeretik, akkor mi értelme van?? Komolyan mondom, ha tényleg ki ad valamit, én elásom magam..
no de: Édes Istenem, miért kínzol minket? Mit tettünk? Kérlek, adj magyarázatot! Inkább hátratett kézzel, egyenesen ülve, szemrebbenés nélkül végighallgatom a Nevem SP-t.
Na de most őszintén. Tényleg lesz olyan ízlésficamos, aki megveszi az albumát? Gondolkozzon már egy kicsit ez a csaj! Többen utálják, mint szeretik, akkor mi értelme van?? Komolyan mondom, ha tényleg ki ad valamit, én elásom magam..
2011. március 30. 18:04
Idézet (smiley22 @ 2011.03.30. 18:01)
azt olvastam most,hogy z új számának íme az lesz,hogy "LOL" ez mi már?? XD
gondolom sok lesz benne az aláfestő nevetés, és a fun fun robot helyett
ha ha ha ha ..
persze, remélem ezt is ki fogják parodizálni.
2011. március 30. 18:15
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
na neee. kíméljenek
ez borzalma
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.