Abby Victor, a tinik új kedvence
2011. április 04. 00:10
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
És még én csodálkozok, hogy a hiradóba ma bemondták, hogy egyre több fiatal hívja a lelkisegély vonalat a kilátástalan világ miatt... mostmár megértem őket O__O
2011. április 04. 18:40
Ez a csaj nem is tud énekelni!!!!!! Még egy tehetségtelen a médiában. A lényeg, hogy folyik a zsé .
2011. április 04. 19:46
Ez a dal még tetszik is, sőt jó is lenne, ha nem torzítanák el a kiscsaj hangját ennyire. Ezen tényleg érezni, hogy számítógéppel meg van szerkesztve, mert alapjáraton néhány helyen egész tisztán tud énekelni. Úgy látszik most ez a divat Amerikában. Rebecca Black nyomdokaiba akar lépni.
2011. április 09. 14:38
Nem indul a videó :| Egyébként tényleg hasonlít az egykori Miss Momsen-re, de százezer dolcsiba fogadnék, hogy nincs olyan jó hangja. Pláne, ha az a kiadó fedezte fel, aki Rebecca black-et. pfúj. Alana Lee viszont tényleg tehetséges lány, neki szurkolok. Szóval igazából nem lehetek véleménnyel erről a csajról, amíg nem hallottam egy számát sem, de csak remélni tudom, hogy jobb, mint Rebecca Black.
2011. április 09. 14:41
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.04.09. 14:38)
Nem indul a videó :| Egyébként tényleg hasonlít az egykori Miss Momsen-re, de százezer dolcsiba fogadnék, hogy nincs olyan jó hangja. Pláne, ha az a kiadó fedezte fel, aki Rebecca black-et. pfúj. Alana Lee viszont tényleg tehetséges lány, neki szurkolok. Szóval igazából nem lehetek véleménnyel erről a csajról, amíg nem hallottam egy számát sem, de csak remélni tudom, hogy jobb, mint Rebecca Black.
Akkor hallgasd meg Kaya Rosenthal egyik me singing videóját, és rájössz, hogy ő a legjobb.
2011. április 11. 17:46
thunderbird:
hallgattam már őt is, és őszintén szólva nem tetszett. Persze, százszorosan übereli Rebeccát, de könyörgöm 12 évesen 21 éves "hangja" van a csajnak. El van gépesítve az egész. Persze, ma már minden előadónak, aki a pop műfajban dolgozik, gépesített hangja van, de ez még nem jogosítja fel azt a kiscsajt arra, hogy ő is azt csinálja. Teljesen el van torzítva a hangja abban a videóban. De kinek mi tetszik...
hallgattam már őt is, és őszintén szólva nem tetszett. Persze, százszorosan übereli Rebeccát, de könyörgöm 12 évesen 21 éves "hangja" van a csajnak. El van gépesítve az egész. Persze, ma már minden előadónak, aki a pop műfajban dolgozik, gépesített hangja van, de ez még nem jogosítja fel azt a kiscsajt arra, hogy ő is azt csinálja. Teljesen el van torzítva a hangja abban a videóban. De kinek mi tetszik...
2011. április 23. 18:31
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
nagyon béna szám !! így én is tudok énekelni vagy inkább ez már beszéd !!
2011. április 25. 19:26
|
|
secretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 148477 offline
|
azt se tudom hogy kiez, de nem is nagyon érdekel, mert elegem van ezekből a 13 éves lánykákbúl akiket a mai borzalmas világ szült ide nekünk fölöslegként. Minek szerződtetnek le 13 éves pisiseket? én inkább maradok a felnőtt, normális és már egy ideje a sztár világban lévő tapasztalt sztároknál, akik énekelnek is valamiről, nem csk szerelem ooh szerelem... pft... minek ide ennyi sztár? már MINDENKI sztár lesz ha ezt így folytatják... ráaldásul semmi hanguk!!! pfft...erre ennyit tudok mondani.
2011. május 02. 14:24
Különleges hangú Rebecca Black? inkább szörnyű hangú.
Amúgy secret igazad van.
Amúgy secret igazad van.
2012. november 10. 14:38
Új kedvenc? Nem lehetett túl nagy kedvenc, mert nincs vele tele a sajtó és most először hallok róla.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: