Abby Victor, a tinik új kedvence
2011. március 31. 14:04
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
mi ez az új mánia,h minden csajnak ilyen "géphangot" csinálnak? O__O először ez a Rebecca Black,most meg ez...szerintem jók lennének,csak nem értem,h miért szerkesztik át ennyire a hangjukat,mert gondolom igazából nem ilyen...
2011. március 31. 14:34
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Különleges hangú Rebecca Black
hát ez igencsak röhejes, az a hang borzalmas, nem pedig különleges
És ne már hogy most meg jönnek ilyen kis youtube sztárocskák, akiknek semmi hangja, ennyi erővel én is felrakom magam aztán majd úgy egy év múlva találkozunk.
Ja és ennek a csajnak semmi köze Taylor Momsenhez
És ne már hogy most meg jönnek ilyen kis youtube sztárocskák, akiknek semmi hangja, ennyi erővel én is felrakom magam aztán majd úgy egy év múlva találkozunk.
Ja és ennek a csajnak semmi köze Taylor Momsenhez
2011. március 31. 15:05
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
újabb popsztár hajrá már fáj a fejem ezektől.. elég már belőlük.. nekem ez a véleményem és nem csak róla
2011. március 31. 16:23
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekkem nagyon tetszik
2011. március 31. 17:46
Kaya Rosenthal sokkal jobb. Hallgassátok meg tőle a Starlightot, és meghalljátok, hogy ki a legtehetségesebb "YouTube-énekes".
2011. március 31. 17:47
Egyébként meg ez a dal mindössze annyiról szól, hogy a csajnak tetszik egy srác, és végig azon filózik, hogy titokban tartsa-e. Hatalmas mondanivaló, gratulálok hozzá.
2011. március 31. 19:44
Nekem nem nagyon jött be a szám :S Nekem Alana Lee száma sokkal jobban tetszik. De lehet, hogy csak rossz izlésem van ...
2011. április 01. 16:54
nekem nem annyira jön be,de jobb mint az a Rebecca Blatc...
2011. április 01. 18:47
Idézet (LaGirl9292 @ 2011.03.30. 17:44)
Nekem nem tetszik és a klip is sz*r, ráadásul még a csaj se szép... a hangja meg nem nagy durranás...
Nem szép?!
2011. április 02. 10:46
Borzasztó. Most komolyan kinek kell még egy Miley Cyrus utód? A csaj énekelni sem tud, az egész szám meg van mixelve. De hajrá
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: