Starity

Marc Anthony

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 30. 17:01 #1
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Úgy látom, nem túl sok Marc Anthonyval kapcsolatos téma kerül terítékre a Starityn, pedig elég sűrű életet él mostanság. Hátha itt a érdekel valakit, úgyhogy közhírré teszem: Ma mutatják be Marc Anthony új videoklipjét, amely 2010-es ICONOS c. albuma "A Quien Quiero Mentirle" c. számának ballada változatához készült.
A dalt Marc Anthony és Julio Reyes írták. A klipet Carlos Perez rendezte, és Kalifornia legfestőibb szépségű sivatagában forgatták a közelmúltban.
A videót ma este 19.30-kor adja az NBC Access Hollywood, és elérhető lesz a Vevo-n is. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. március 30. 17:44 #2
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Közben már Puerto Ricoi barátaim meg is szerezték a klipet, úgyhogy felraktam a Starityre is. Megtaláljátok a Marc Anthony videóknál. rohog.gif rohog.gif thumbsup.gif
2011. március 30. 18:20 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 17:44)
Közben már Puerto Ricoi barátaim meg is szerezték a klipet, úgyhogy felraktam a Starityre is. Megtaláljátok a Marc Anthony videóknál.  rohog.gif  rohog.gif  thumbsup.gif

Kedves nagyalbi! Köszönet a feltöltésedért, és azért, hogy foglalkozol itt a portálon Marc Anthonyval, akit méltatlanul kevesen ismernek.

A videóhoz egy csöpp megjegyzést fűztem, egyébként nekem nagyon tetszik! smileeee.gif
2011. március 30. 18:45 #4
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.30. 18:20)
Kedves nagyalbi! Köszönet a feltöltésedért, és azért, hogy foglalkozol itt a portálon Marc Anthonyval, akit méltatlanul kevesen ismernek.
A videóhoz egy csöpp megjegyzést fűztem, egyébként nekem nagyon tetszik! smileeee.gif

Köszi Sally Sparrow! Te vagy a fény az éjszakában: legalább egy visszajelzést kaptam. Marc Anthony rajongóként tisztában vagyok vele, hogy nem a manapság nálunk divatos irányzatot képviseli, de mivel engem életem egy nehéz időszakán segített át, elkötelezett híve vagyok.
2011. március 30. 18:58 #5
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Tetszik az elkötelezettséged, és mivel én is hasonlóan érzek egy másik nálunk szintén méltatlanul mellőzött művész iránt, szimpatikus is lettél nekem. Bele fogok hallgatni Marc Anthony zenéjébe és visszajövök, hogy elmondjam, mit gondolok. smileeee.gif Régen egyébként kedveltem, de mostanában tényleg nem ismerem a munkásságát.
2011. március 30. 19:04 #6
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 18:45)
Köszi Sally Sparrow! Te vagy a fény az éjszakában: legalább egy visszajelzést kaptam. Marc Anthony rajongóként tisztában vagyok vele, hogy nem a manapság nálunk divatos irányzatot képviseli, de mivel engem életem egy nehéz időszakán segített át, elkötelezett híve vagyok.

Örülök, hogy Marc segített átvészelni azt a bizonyos nehéz időszakot. smileeee.gif
Jómagam úgy 2001, 2002 körül fedeztem fel őt magamnak, akkor kezdtem el ismerkedni a munkásságával. Elég sok lemeze megvan, bár speciel az Iconos még nincsen, de tervben van a beszerzése. Marc minden egyes lemezén látszik már külsőre is, ha kézbe fogja az ember, hogy milyen vallásos. A lemezben található köszönetnyilvánítás, s már maga a borító is erről árulkodik. Így hát nem csoda, ha ő egy olyan előadó, aki bármikor képes kirántani az embert egy gödörből. Én legalábbis így gondolom. smileeee.gif

Mi volt az első Marc dal, amit hallottál? (Vagy videoklip, amit láttál?)
2011. március 30. 19:31 #7
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.30. 19:04)
Örülök, hogy Marc segített átvészelni azt a bizonyos nehéz időszakot. smileeee.gif
Jómagam úgy 2001, 2002 körül fedeztem fel őt magamnak, akkor kezdtem el ismerkedni a munkásságával. Elég sok lemeze megvan, bár speciel az Iconos még nincsen, de tervben van a beszerzése. Marc minden egyes lemezén látszik már külsőre is, ha kézbe fogja az ember, hogy milyen vallásos. A lemezben található köszönetnyilvánítás, s már maga a borító is erről árulkodik. Így hát nem csoda, ha ő egy olyan előadó, aki bármikor képes kirántani az embert egy gödörből. Én legalábbis így gondolom. smileeee.gif
Mi volt az első Marc dal, amit hallottál? (Vagy videoklip, amit láttál?)

Először én is 2002 környékén találkoztam a zenéjével, talán a "My baby you" volt az első - az a dal, amit legidősebb gyermekének írt. Gyönyörű, nagyon tetszett már akkor is, de igazán megrázó élményt az jelentett számomra, amikor megnéztem a 2004-es Madison Square Garden beli koncertjét, ahol elénekelte ezt az akkor 10 éves kislányának. Azt hiszem, akkor "vett meg engem" véglegesen.
Azóta természetesen megvan az összes lemeze, videoklipje, s az interneten folyamatosan figyelemmel kísérem a koncertjeit, a róla megjelenő cikkeket.
2011. március 30. 21:19 #8
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6964
Azonosító: 67315
Megnéztem a klipet, amit feltöltöttél, és nagyon tetszett. Bár én leginkább countryt hallgatok, a latin zene is tetszik. Köszi szépen, hogy megosztottad velünk. meghajolo.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: nagyalbi
2011. március 30. 21:31 #9
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (goldman @ 2011.03.30. 21:19)
Megnéztem a klipet, amit feltöltöttél, és nagyon tetszett. Bár én leginkább countryt hallgatok, a latin zene is tetszik. Köszi szépen, hogy megosztottad velünk.  meghajolo.gif  beer.gif

Örülök, hogy tetszett. Ez most újdonság volt, de van még néhány régebbi felvétel a tarsolyomban, ami talán több érdeklődő figyelmét felkelti iránta.
2011. március 30. 21:32 #10
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6964
Azonosító: 67315
Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 21:31)
Örülök, hogy tetszett. Ez most újdonság volt, de van még néhány régebbi felvétel a tarsolyomban, ami talán több érdeklődő figyelmét felkelti iránta.

Kiváncsian várom. biggrin.gif
2011. március 31. 13:14 #11
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Feltöltöttem a mai videót. Ez most angol nyelvű dal, és régebbi: My baby you a címe. Talán egy kicsit ismertebb, mint az újabb számai. Érdemes megnézni még annak is, aki már hallotta, mert ez egy nagyon-nagyon különleges koncertfelvétel. Talán sikerül néhány embernek egy-két meghitt percet szereznem vele. smileeee.gif
2011. április 15. 08:37 #12
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Kedves nagyalbi!

Megnéztem minden videót, amit feltöltöttél, igazán nagy köszönet mindegyikért! Valódi gyöngyszemek! smileeee.gif
Csak azt szeretném kérni tőled, hogy ne nyiss minden videónak külön témát, teljesen felesleges. Akkor is értesülünk róla, ha ebbe a Marc Anthony topikba írod az új híreket! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 15. 17:21 #13
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.15. 08:37)
Kedves nagyalbi!
Megnéztem minden videót, amit feltöltöttél, igazán nagy köszönet mindegyikért! Valódi gyöngyszemek! smileeee.gif 
Csak azt szeretném kérni tőled, hogy ne nyiss minden videónak külön témát, teljesen felesleges. Akkor is értesülünk róla, ha ebbe a Marc Anthony topikba írod az új híreket! wink.gif

Oké! Köszi! rolleyes.gif
2011. április 15. 17:31 #14
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Megnéztem a videókat, amiket feltöltöttél. Lehet, hogy érzelmes, vagy nyálas vagyok, de a My baby you című dalt nagyon megkönnyeztem, talán azért, mert borzasztóan apás gyerek vagyok. A másik dal, a Precious is nagyon tetszik, talán jobban áll neki, ha az anyanyelvén énekel, de így nem értem a szöveget. Viszont anélkül is átjön mennyire szenvedélyes! A hangszíne pedig teljesen levesz a lábamról! thumbsup.gif blush.gif
2011. április 15. 18:38 #15
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.15. 17:31)
Megnéztem a videókat, amiket feltöltöttél. Lehet, hogy érzelmes, vagy nyálas vagyok, de a My baby you című dalt nagyon megkönnyeztem, talán azért, mert borzasztóan apás gyerek vagyok. A másik dal, a Precious is nagyon tetszik, talán jobban áll neki, ha az anyanyelvén énekel, de így nem értem a szöveget. Viszont anélkül is átjön mennyire szenvedélyes! A hangszíne pedig teljesen levesz a lábamról!  thumbsup.gif  blush.gif

Örülök, hogy tetszett. Én sem értem a nyelvet, de szorgalmasan olvasgatom a fordításokat a neten, hogy képben legyek. A My baby you c. dal ilyen előadása pedig szerintem mindenkit megérint.
Ha az angol nyelvű számokat preferálod, akkor egy jó hír Neked: idén tervezi kiadni az első húsz év legjobb angol nyelvű dalait kicsit áthangszerelve.
Nem tudom, azt olvastad-e, hogy a facebookon nyitottam egy oldalt : Marc Anthony's Fan Club néven. Ott egy csomó fényképet, információt és videót kitettem és folyamatosan frissítem. Ma néhány fényképet tettem közzé, "Mezítláb" címmel, szerintem elég jópofa feliratokkal. Ha van kedved nézd meg!
2011. április 15. 18:40 #16
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
No és persze, ha már a Starityn jártam, feltöltöttem egy koncertfelvételt: Hasta ayer - 2009. Vina del Mar thumbsup.gif
2011. április 16. 18:38 #17
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
A mai videó: Marc Anthony - Valio la pena (salsa version)
Egy kis pezsdítő ritmus, jó hangulat ebben a változékony tavaszi időben. thumbsup.gif
2011. április 16. 20:23 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ismét köszönöm a sok kis kincset! meghajolo.gif

Ami pedig a spanyolt illeti: perfekt ugyan nem vagyok, de egy laikusnál többet értek belőle. Ha valamire nagyon kíváncsiak vagytok, kérdezzetek nyugodtan, ha tudom, lefordítom. wink.gif
2011. április 18. 09:14 #19
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
A Facebook Marc Anthony's Fan Club oldalán megtaláljátok a "Quien quiero mentirle" című szám salsa verzióját is, amit a tengerentúlon a múlt héten kezdtek sugározni a rádiók. Ide nem tudtam feltölteni, mert csak egy állókép van a zenéhez.
Ajánlom figyelmetekbe ugyanitt a "Mezítláb" elnevezésű kis fényképalbumot és egy részletet a "Hawthorne"c. TV sorozat (nálunk Trinity kórház) 2/9.epizódjából. Ezen kívül is jó néhány képet, videóhivatkozást és jegyzeteket találhattok Marc Anthonyról, szóval, ha van kedvetek, érdemes körülnézni itt. thumbsup.gif
2011. április 20. 15:34 #20
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Megint találtok újabb feltöltéseket a Marc Anthony videók között a Starityn. beer.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!