Extasy! Úgy legyen XD
_ToTo_! Na jah...
Itt az RTL is ludas... annyira sztároljak őket -.-" közben nem csinálnak semmit. Elszomorító
VV4: Gombi nem lesz celeb
2011. március 30. 15:06
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Idézet
hiszen a villában még Béci jó barátja volt, most meg azt hangoztatja, hogy Alekosznak kéne nyernie, mert szerinte a görögben több az érték, csak ezt a villában nem látta.
2011. március 30. 15:31
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
sajnálom, mert tényleg egy jó ember és attól, hogy érzékeny, még jobban szerethető..legalább nem egy olyan vadállat, mint egyesek a Villában..
szerintem egy tök jófej srác, valszeg ezért is gondolta úgy és hangoztatja, hogy ő nem lesz celeb..nem csak mert úgy gonbdolja, hogy nem neki való, hanem mert nem is akarja h neki való legyen:)
legalább nem olyan, mint Olivér( szeretem őt is, de a média szereplési már idegtépőek) aki minden szerepet meg akar kapni, csakhogy híres legyen vagy vmi új történjen..
szerintem egy tök jófej srác, valszeg ezért is gondolta úgy és hangoztatja, hogy ő nem lesz celeb..nem csak mert úgy gonbdolja, hogy nem neki való, hanem mert nem is akarja h neki való legyen:)
legalább nem olyan, mint Olivér( szeretem őt is, de a média szereplési már idegtépőek) aki minden szerepet meg akar kapni, csakhogy híres legyen vagy vmi új történjen..
2011. március 30. 16:27
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
1. szerintem nem "szépfiú". 2. szerintem se modelkedjen meg celebeskedjen, hiszen elég a többi is sőt még sok is. 3. Aha egy ........ napraforgó ő is. Bent még Béci, kint Alekosz?? szánalom a köbön -.-"
2011. március 30. 17:26
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
hála Istennek
2011. március 30. 17:34
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
hahahaxdd biztos nem megyek hozzá h megnyírja a hajam
amúgymeg ez nagyképmutatás (Y) benn imádta bécit, mindig vele volt. most meg ezt csinálja,hogy az aleknak szurkol? hát gratulálok. de nem is az,hogy azt mondja,hogy ez meg az nyeri meg. hanem,hogy neki szurkol. remélem többet sem látjuk
2011. március 30. 19:15
Nem hiszem h a többi villalakó valaha is sztár ismétlem "sztár" lehetne. lehet h max 3 hónapig de utána nem .
2011. április 01. 15:46
lehet hogy valamelyik villalakóból egy ismert ember lesz,de nem gondolom őket sztárnak...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

2 felhasználónak tetszik: