Taylor Momsen botrányos koncertje
2011. június 28. 17:23
|
|
beautiful butterflyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 102 Csatolások: 5 Azonosító: 149760 offline
|
Durva
2011. július 06. 18:46
|
|
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline
|
én nagyon kedveltem ............edig..........
2011. augusztus 18. 23:00
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Ha Taylor rossz példát mutat, akkor Lady GaGa mit csinál?
2012. április 28. 10:17
|
|
Selly Bellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 172882 offline
|
Rekahhh egyetértek
2012. augusztus 18. 17:06
Amit ez a csaj csinál az csakis figyelem felkeltés.Olyan mint Rihanna csak a magamutogatásból van még mindig fent.Olyan pofátlan,beképzelt,undorító ez a sztár (ha egyáltalán sztár e ez a kis p*cs*)
2013. január 17. 23:39
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Én örülök neki, hogy van egy kis változatosság a mai előadó iparban. Taylor a rockot és a metált jelenti főként számomra. Bár néhol elég bizarr az előadás és a megjelenése. Zeneileg még mindig adja a feelinget egy jó kis tomboláshoz és koncerthez. Én azt is eltudom képzelni, hogy hasonlót élt meg az igazi életben is, mint a Gossip Girl-ös karaktere. Vagy hát ki tudja...ezek sztárok.
ki érti őket?
A zene viszont ott van a szeren, szóval ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=O0ngdNoIo9Y
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: