Taylor Momsen botrányos koncertje
2011. március 31. 16:30
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
2011. március 31. 16:32
Én akkor is rossz szemmel nézném, ha lenne már vagy 30. Egy nő ne mutogassa már így magát! Ez... erre nem találok szavakat. Elfogott a rosszullét.
2011. március 31. 17:12
Nagyon úgy tűnik,hogy süllyed szegény,pedig a Gossip Girlben nagyon jó volt.
2011. március 31. 18:42
Idézet (Brittany @ 2011.03.30. 11:22)
Én személy szerint a zenéjét nagyon szeretem. A stílusa viszont számomra is ellenszenves egy kicsit. Ok, felvállalja magát. Ok, dohányzik. Ok... sok mindent elfogadok és most fiatal, éljen. De azért mindenben és mindenhol vannak határok. A sztárság azzal is jár, hogy igenis az embereknek is meg kell felelnie, és akár akarja akár nem, sokak számára példakép lesz.
Pontosan.. a sztárok lassan elfelejtik, hogy olyanok valójában, mint a tanárok. Példát kell statuálniuk, mert mindenki őket figyeli, rájuk akar hasonlítani, példaképek a rajongók számára. És ha rossz példát mutatnak, akkor nem túl jó emberek.
Persze nem kritizálni akarom, nem ismerem Taylort, viszont visszább foghatná magát.
2011. március 31. 22:46
|
|
Spangli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 504 Csatolások: 333 Azonosító: 140305 offline
|
ezzel az a baj hogy egyre nagyon és nagyobb közönsége lesz és szinte minden korosztály hallgatja most pl: kint van egy 10 éves kislány a koncertjén és ezt látja? nem normális arra gondolhatna hogy nem csak 16 évesektől vannak a koncertjén
2011. április 01. 19:06
|
Milla8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 140979 offline
|
Amikor elolvastam,nem akatram hinni a szememnek.Hogy a francba csinálhat ilyet nyilvánosan?Ez undorító.Példát kellene mutatnia,nem pedig ribancnak lennie.De úgy látszik,ő is lesüllyedt arra a szintre,mikor már csak úgy szerezhet hírnevet magának,ha botrányosabb mint Lady Gaga vagy Kesha.
2011. április 01. 19:16
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nekem ez nem botrányok, de megértem, miért az egyeseknek. Én imádom Taylor-t, a zenéjét és megértem, hogy nem akar példakép lenni de sajnos ez elkerülhetetlen. De azt lassan elfelejtik, hogy Gaga, Kesha vagy akár Katy Perry is lehetnek rossz példaképek akárhány évesek, sőt, Ők még inkább azok... gondolok itt akár Gaga "ruháira", melegekről(stb.) szóló kijelentéseire, Ke&ha vérivására és a lerészegedés örümeiről szóló számairól vagy Katy Ur So Gay, California Girls, Hot 'N Cold, Teenage Dream, I Kissed A Girl vagy Thinkin' of You című számaira. Mert neki MINDEN számában szó vagy a szexről. Mamár szinte minden "sláger" a szexről, drogozásról, ivásról szól, akkár kimondva, akár virágnyelven. Az jobb amikor egy számban sok bikinis/meztelen nő ugrándozik egy rúdon vagy épp öltáncot ad egy pasinak? Persze, hogy jobb, mert egy 20 éves énekes csinálhatja ezt. Taylor éli az életét és én úgy vettem észre, hogy nemépp érdekli ki mit gondol... a zenéjüket egy rétegnek csinálják. Nem is kellene ilyen zenét hallgatattni a 9 éves kislányokkal.
2011. április 08. 20:33
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Ez nem botrány! Össz-vissz röhögtek egy jót! Madonna pl megcsókolta Britney-t , arra senki sem emlékszik? Vagy Lady Gaga viselkedése, öltözködése nem botrányos?
Vagy épp Kesha dalszövegei? Miley Cyrus újabb viselkedése nem szörnyű?
Ne már őt bántsák!
Vagy épp Kesha dalszövegei? Miley Cyrus újabb viselkedése nem szörnyű?
Ne már őt bántsák!
2011. április 13. 09:52
Rekahhh szerintem teljes mértékben igazad van .
Taylorék nem 9éveseknek zenélnek .
Taylorék nem 9éveseknek zenélnek .
2011. június 07. 22:28
Hülyeség... Nem az ilyen dolgokon kéne kikakadni, hanem amit 13-14 éves lányok művelnek. Leisszák magukat, cigiznek, drogoznak. Véleményem szerint nem az ilyesmin kéne kiakadni!
2011. június 24. 19:31
|
|
Cinteevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 138466 offline
|
Lenore07 igaz..hisz ő már szinte felnőtt..én már nem annyira a tinikhez sorolnám őt.!
Na meg ha már 13-14 éves ribancokról beszélünk az egyik osztálytársnőm felkerült erre az oldalra: pedomaci.hu vagy vmi ilyesmi az oldal neve..szal akit érdekel nézze meg..mert a lányok többségét lassan ezek alkotják.
Na meg ha már 13-14 éves ribancokról beszélünk az egyik osztálytársnőm felkerült erre az oldalra: pedomaci.hu vagy vmi ilyesmi az oldal neve..szal akit érdekel nézze meg..mert a lányok többségét lassan ezek alkotják.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: