Taylor Momsen botrányos koncertje
2011. március 30. 14:14
huh chapshe mert te egy évvel idősebb vagy ...te már felnőtt nő vagy..
2011. március 30. 14:16
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
nem én nem vagyok felnőtt egyáltalán...én csak azt szerettem volna kifejezni,hogy neki nem való az éneklés mert nem jó benne.sajnálom így van...és mi lesz vele 20 év múlva?semmi tudással a kezében elmegy majd bolti eladónak vagy mi?
2011. március 30. 14:21
Ez a lány.
Még szerencse, hogy jó számai vannak...
2011. március 30. 15:01
17 évesen büszke lehet magára, hogy ilyeneket csinál. chapshe teljesen igazad van. Olyan jó, hogy az ember annyit mond, ezt nem kéne 17 évesen, azt rögtön letámadjátok, hogy önmagát adja meg satöbbi. Tudjátok mit? Én speciel magasról teszek rá, hogy milyen maga a csaj, mert elismerem, hogy tehetséges, de legalább a koncertjén visszafoghatná magát 1 kicsit. Ennyi. Tombolja ki magát otthon, vagy a barátoknál..
2011. március 30. 15:02
Ez a viselkedés szégyen teljes ha én 14 éves fejjel látom akkor ö miért nem látja 17 évesen hogy rossz példát mutatt
2011. március 30. 15:33
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
tudjátok imidzs:D
mindekinek hoznia kell a formáját, hogy valamit elérhessen vagy a csúcson maradhasson..
és anno Madonna miket csinált??
utána lehet keresnek a jelenlegi szuper anyuci életének..
mindekinek hoznia kell a formáját, hogy valamit elérhessen vagy a csúcson maradhasson..
és anno Madonna miket csinált??
utána lehet keresnek a jelenlegi szuper anyuci életének..
2011. március 30. 15:36
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
egyébként itt van a videó: http://www.youtube.com/watch?v=X5fqS0R4P8g
szerintem nem annyira botrányos, mint ahogy túloznak..
szerintem nem annyira botrányos, mint ahogy túloznak..
2011. március 30. 15:41
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nekem ez már valahogy nem fér bele...Pont Taylor az akinek nem lenne szüksége ilyen nevetséges hírverésekre, botrányokra, mert szimplán abból, hogy kinyitja a száját (persze nem mikor azt osztja meg a világgal, hogy hány vibrátora van és milyen jó..) és elkezd énekelni...Ebből simán megtudna nagyon jól érni. Nem értem minek van szüksége ilyeneket csinálnia...Az meg, hogy önmagát adja...pont, hogy nem szerintem. Jó, nyilván nem ismerem, de nem hinném, hogy ez lenne a valódi énje. Ez egy felvett "énvagyokalázadókislány" imidzs...És az, hogy nem akar példakép lenni, ezt nem lehet elkerülni. Felelősséget kell vállalni, hogy mivel híres, annak amit tesz SÚLYA VAN! Lesznek mindig olyan rajongók, akik megpróbálják utánozni, követni, és ezt végre felkéne fognia...de úgy látszik em nagyon megy.
2011. március 30. 16:24
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Igazából én teszek rá, hogy mit csinál. Most komolyan ki az az elmebeteg, aki a mai legfelkapotabb hírességekre példaképként képes tekinteni?? A fiatalabb gyerekekre a szülőknek kell vigyázni, hogy ne nézzenek ilyet, az idősebbeknek meg lehet annyi esze, hogy nem őket fogja majmolni. én meg sem nézem a videó, mert nem érdekel. a zenéje jó és sajnálom azért, hogy ezt csinálja, de szerintem nem ezen fog múlni a gyerekek jővője. inkább a sajátja és mi az ilyen dolgok ellen úgysem tehetünk.
2011. március 30. 17:10
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
eddig se nagyon volt szimpatikus.
2011. március 30. 17:33
Elég hülén viselkedik szegény
de jók a dalai, és a hanga is
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: