Taylor Momsen Franciaországban koncertezett, és a beindult rajongók közül egyet felinvitált, majd vetkőztetni kezdte. A lány botrányos viselkedése egyre kevesebb embernek tetszik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Momsen botrányos koncertje
2011. március 30. 11:07
2011. március 30. 11:11
tetszik a szatirikus gúny a cikkben
Egyébként teljesen igazad van. Egy idősebb, tapasztaltabb nőt nem vetnek meg, vagy nem annyira, ha ilyet csinál.
2011. március 30. 11:19
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
most lehet utálni, de igen, én még mindig védem Taylort...és fogom is. igen, még csak 17 éves, és igen, nem mindig mutat jó példát. de ő megmondta, hogy nem is egy példakép típus, mindössze önmagát adja. és ha más miatt nem is, azért fel lehet rá nézni, hogy nem rejti véka alá a véleményét, az igazi énjét! mindig, a koncerteken, a magánéletében is önmaga, nem játssza meg a jó kislányt, hiszen nem az. és ezzel ő is és mindenki tisztában van. de őt így kell szeretni vagy legalábbis elfogadni.
én imádom az egyediségéért *___* és a másik, hogy baromi tehetséges. természetesen ez az én véleményem, és tudom, nem sokan fognak egyetérteni velem, nem is kell. de muszáj volt leírnom, mit gondolok
én imádom az egyediségéért *___* és a másik, hogy baromi tehetséges. természetesen ez az én véleményem, és tudom, nem sokan fognak egyetérteni velem, nem is kell. de muszáj volt leírnom, mit gondolok
1 felhasználónak tetszik:
doomegyesi
2011. március 30. 11:22
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én személy szerint a zenéjét nagyon szeretem. A stílusa viszont számomra is ellenszenves egy kicsit. Ok, felvállalja magát. Ok, dohányzik. Ok... sok mindent elfogadok és most fiatal, éljen. De azért mindenben és mindenhol vannak határok. A sztárság azzal is jár, hogy igenis az embereknek is meg kell felelnie, és akár akarja akár nem, sokak számára példakép lesz.
2011. március 30. 11:35
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
en nagyon szeretem Taylor-t
kicsit fura, de hat Tay ilyen, en nem csalodtam benne
2011. március 30. 11:56
Na ezért nem szeretem magát a csajt ezért nem szimpatikus
2011. március 30. 12:09
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Ez vicces,érezni lehet hogy a cikk minden mondata Taylor-t szidja.
Mindig is Taylor-t fogom védeni,mert engem nem érdekelnek a botrányai.Csak fölvállalja önmagát,őt nemérdekli hogy ki szereti őt és ki nem.Most legyen egy kis jókislány disni sztár? Én azt szeretem benne hogy nem az!
A sok hülye aki példaképként tekint rá és azt csinálja amit ő az magára vessen,de ne Tayt szidják
Mert sok sztár nem meri felvállalni az igazi énjét de ő igen!
Nem beszélve arról hogy a hangját imádom,tehetséges,ezek után nekem mind1 hogy mit csinál.
Mindig is Taylor-t fogom védeni,mert engem nem érdekelnek a botrányai.Csak fölvállalja önmagát,őt nemérdekli hogy ki szereti őt és ki nem.Most legyen egy kis jókislány disni sztár? Én azt szeretem benne hogy nem az!
A sok hülye aki példaképként tekint rá és azt csinálja amit ő az magára vessen,de ne Tayt szidják
Mert sok sztár nem meri felvállalni az igazi énjét de ő igen!
Nem beszélve arról hogy a hangját imádom,tehetséges,ezek után nekem mind1 hogy mit csinál.
2011. március 30. 12:16
Én még mindig szeretem.Ő ilyen és remélem,hogy nem fog megváltozni.
2011. március 30. 12:54
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Taylor Rocks 
Alex igazad van
Alex igazad van
1 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504
2011. március 30. 13:22
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Egy 17 éves kislány elég nehezen adhatja önmagát, mivel még nincs is kialakult személyisége. Egész egyszerűen kóros feltűnési viszketegségben szenved. Én az anyja helyében már régen felképeltem volna. Egyébként, ha Taylor 5 év múlva visszagondol rá, hogy miket csinált ilyen fiatalon, mélységesen bánni fogja.
2011. március 30. 13:35
|
LadyGaga4ewaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 137080 offline
|
Én úgy hallottam, hogy jól fogynak a lemezei
2011. március 30. 13:44
Idézet (LadyGaga4ewa @ 2011.03.30. 13:35)
Én úgy hallottam, hogy jól fogynak a lemezei
Én is úgy hallottam
2011. március 30. 14:05
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Idézet (Pixie Buue @ 2011.03.30. 12:54)
Taylor Rocks
Alex igazad van
Alex igazad van
mint mindig
2011. március 30. 14:13
Wááh de imáádom ezt a csajt.*-*
Taaayloor.♥
Végre egy csaaj aki ééél
(Y)
Taaayloor.♥
Végre egy csaaj aki ééél
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.