Portman alakításáért mégsem járt volna Oscar?
2011. március 29. 21:24
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Most miért kell piszkálni? Igaz mindig is voltak most is vannak és lesznek is rosszakarók. De hagyják már. Nem a tánctudás
volt az egész filmben a lényeg, ha nem az, hogy eltudott játszani egy másik fajta embert, mint ő. Megérdemelte az Oscart.
volt az egész filmben a lényeg, ha nem az, hogy eltudott játszani egy másik fajta embert, mint ő. Megérdemelte az Oscart.
2011. március 29. 21:57
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
A kedves balettáncosnő valószínűleg csak irigykedik, hogy pár jelenetben ő látható és ezért neki nem jár semmi (jó halom pénzen kívűl - mert azt biztos kapott). Nem értem, hogy miért vállal el dublőrmunkát, ha utána ilyeneket nyilatkozik? Szerintem igenis járt már Natalienak az az Oscar, ez nem vitatéma.
2011. március 29. 22:23
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Javítson ki valaki, ha tévedek, de ez Oscar-díj, nem? Amit színészi alakításért adnak, nem pedig a jeles táncművészetért. Számon kérte valaki Colin Firth-től, hogy valójában nem is dadog, csak eljátssza azt????
2011. március 29. 22:26
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyalbinál a pont. Natalie nem azért kapott Oscart, mert táncolt, hanem ahogy játszott. Teljesen mindegy -legalábbis számomra-, hogy hány részben táncolt, ha egyszer úgy alakított ahogy. Láttam a filmet, és Natalie fantasztikus volt, megérdemelte az Oscart.
2011. március 29. 23:41
najó akkor Adrien Brody a Zongoristáért Halle Berry a Szörnyek keringőjéért Tom Hanks pedig a Philadelphiáért ők mindannyian adják vissza az Oscar díjukat! mert akkorát nem alakítottak hogy Oscart érjen.
Az Oscar díjat a legtöbb esetben ki osztják és nagy ritkán ki érdemlik.
Itt Natalie megérdemelte!sok filmjéért járt volna már neki!
és abban hogy Natalie Portman alakításáért oscar díjat kapott semmi kivetni valót nem találok.és abban sem hogy bizonyos jeleneteknél dublőrt használt. ez egy ilyen szakma a dublőr azért dublőrködik hogy dublőrködjön.a színész pedig színészkedik és a nevével eladják a filmet ami a mozipénztáraknál vagy visszaköszön vagy megbukik.
mert ha nincs bevétel nem lesz következő film,ha nincs következő film nincs szükség színészekre és ha nincs szükség színészekre nincs szükség a filmiparban a Sarah Lanekre.
de itt a film visszaköszönt és Istenem Natalie Portman pedig egy kiváló színésznő egy kiváló filmben amiért díjat osztottak neki.
Sarah Lane csak maradjon a dublőrködésnél a többit bízza Natalie Portmanre.
ennyi asszem.
Az Oscar díjat a legtöbb esetben ki osztják és nagy ritkán ki érdemlik.
Itt Natalie megérdemelte!sok filmjéért járt volna már neki!
és abban hogy Natalie Portman alakításáért oscar díjat kapott semmi kivetni valót nem találok.és abban sem hogy bizonyos jeleneteknél dublőrt használt. ez egy ilyen szakma a dublőr azért dublőrködik hogy dublőrködjön.a színész pedig színészkedik és a nevével eladják a filmet ami a mozipénztáraknál vagy visszaköszön vagy megbukik.
mert ha nincs bevétel nem lesz következő film,ha nincs következő film nincs szükség színészekre és ha nincs szükség színészekre nincs szükség a filmiparban a Sarah Lanekre.
de itt a film visszaköszönt és Istenem Natalie Portman pedig egy kiváló színésznő egy kiváló filmben amiért díjat osztottak neki.
Sarah Lane csak maradjon a dublőrködésnél a többit bízza Natalie Portmanre.
ennyi asszem.
2011. március 30. 00:04
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Semmi kétség nem fér hozzá, hogy Natalie igenis megérdemelte az Oscart dublőr ide vagy oda. Ennyi erővel minden dublőr aki segített egy Oscar-díjas színésznek pattoghatott volna, hogy nem érdemli meg a díját mert nem ő dolgozott meg érte. Az egy dolog, hogy ez a dublőr 22 éve táncol, de Natalie majdnem olyan régóta színészkedik és tudja, hogy mit csinál. Megérdemelte a díját és kész
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. március 30. 07:06
Nem hiszem el,hogy mindig előjönnek az ilyen emberek,akik csak rosszat akarnak. Natalie igen is megérdemelte azt az Oscart!
2011. március 30. 10:21
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Sajnos még nem láttam a filmet, de Natalie nagyon tehetséges színésznő. És egyszerűen nevetséges ez a cirkusz. Ahogy már sokan írták előttem, Oscart nem a tánctudásért, hanem a színészi teljesítményért szokás adni... Majd ha egyszer megalapítják a legjobb dublőr Oscar-díját, akkor makogjon ez a csaj...
kateblock
2011. március 30. 12:53
Szerintem meg fogják be a kenyérlesőjüket. Ez az Oscar díjról szól, a filmbéli alakítását kell értékelni, aminek ugyan része a tánctudás, de a színészi játék a fontosabb és az teljesen helyénvaló volt. Nem tudom, hogy ki kezdte ezt az egészet, de kezdem már azt hinni, hogy van valami ebben az 'Oscar díjat kapott színésznőkön átok ül' dolgot. Szánalmas. Fogják be, üljenek le a tévé elé, nézzenek valamit és akkor szóljanak, ha látnak valakit, aki jobb, mint Natalie
tya04
2011. március 30. 14:15
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
megérdemli!!!!
2011. március 30. 16:02
Szerintem meg megérdemli a díjat mert szerintem is végig ő volt és lehet, hogy csak kisebb részekben volt a dublőre. Ha meg nem kapja meg a díjat akkor is tudom, hogy nagyon jól szerepelt a filmben.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.