Mit csinálnál ha több milliót/milliárdot nyernél a lottón?
2012. március 29. 16:58
Előszőr is elmennék Los-Angeles-be
majd megvásárolnék minden féle dolgot amit szeretnék régóta. szüleimnek és a hugomnak vennék pár dolgot amit kérnének. a töbit meg elösztanám akinek szüksége van rá.
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2012. október 27. 12:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az életem során már többen kérdezték tőlem, hogy mit tennék, ha megnyerném azt a rengeteg pénzt a lottón. Először betenném a bankba, hogy kamatozzon, az tuti. Aztán elgondolkoznék azon, hogy mire is szeretném költeni komolyabban. Valószínűleg vennék egy házat az USA-ban egy kocsival együtt, ez pedig lényegesen megkönnyítené a jövőbeli terveimet.
2012. október 27. 18:04
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Kiköltöznék Los Angelesbe és vennék egy luxus házat minden sz*rral utána meg szerződést kötnék valamelyik lemezkiadó céggel
2012. november 04. 13:01
Jaj hoppá, ez nem ez a film. Például nem mondanám el senkinek, megelőzve azt, hogy a régi és távoli szegény rokonok felbukkanjanak.
2012. november 04. 13:02
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Beutaznám az egész világot!
2012. november 04. 13:06
Vennék egy óriási házat. Egy Husky-t (kutya) és egy Lamborgini Murcielago SV-t (autó). És boldogan élnék, és buliznák 70 éves koromig aztán mennék bingózni.
2012. december 27. 14:06
Befektetnék az első könyvembe és azon nyomban elvinném a szeretteimet egy világ körüli útra. Az Egyesült Királysággal kezdenénk, és ott is érne véget a nagy utazás.
2014. június 11. 12:54
Jótékony célra használnám.
És vennék egy luxus házat Los Angelesbe.
És vennék egy luxus házat Los Angelesbe.
2014. július 11. 11:47
Hát valószínűleg mivel gyerek vagyok kötnék egy számlát felnőtt koromra egy jó 5 milliót raknék a bankba az én nevemre biztosítanák egy lakást magamnak stb xdd
2015. február 28. 18:54
Jótékonykodnék kb. a pénz 3 %-át. Azután nemtudom.
2015. március 30. 17:29
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
HA ÉN NYERNÉM, AKKOR SEM AZ ÉN SZÁMLÁMRA MENNE, ÍGY KONKRÉTAN SEMMIT NEM TUDNÉK VELE KEZDENI.
IGAZÁN EXTRÁT NEM CSINÁLNÉK, LEGFELJEBB TÖBB RUHÁM LENNE, ÉS TÖBBSZÖR MENNÉK MOZIBA, DE KÜLFÖLDRE NEM KÖLTÖZNÉNK. MEG PERSZE AKKOR IDÉN MENNÉNK NYARALNI. . .
IGAZÁN EXTRÁT NEM CSINÁLNÉK, LEGFELJEBB TÖBB RUHÁM LENNE, ÉS TÖBBSZÖR MENNÉK MOZIBA, DE KÜLFÖLDRE NEM KÖLTÖZNÉNK. MEG PERSZE AKKOR IDÉN MENNÉNK NYARALNI. . .
2015. április 04. 22:31
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Beutaznám a világot: elmennék a világ legdélibb városába, ami a tűzföldön van Argentínában. Elmennék a világ legészakibb halászfalujába, ami Norvégiában van. Végigutaznék Oroszországon vonattal. Elmennék valamilyen egzotikus szigetre, csak úgy lógatni a lábam. Bejárnám a vén Európát. Az USA-ban eltöltenék egy fél évet (úgy tudom, hogy ennyi időt lehet kint lenni vízummal) és megszemlélném magamnak az atlanti-megalopoliszt, L.A-t, meglátogatnám a NASA központját és élvezkednék egy sort ott, kezemben A marsi angol kiadásával.
Jesszus, eddig csak kvázi a földrajzos szenvedélyemnek akartam hódolni hirtelen milliókkal a zsebemben, most jöjjön a tárgyiasabb része a dolgoknak.
Vennék magamnak egy csodásmesésenremekülgyönyörűen szóló fuvolát. Megtanulnék mellette zongorázni. Folytatnám tovább a sulit, max. elkezdeném a kereskedelem-marketinget a tanárképzés mellett -mostmár lenne rá pénzem
Persze a szokásos lakás-kocsi kombó is meglenne számomra. A családomon is segítenék, a keresztfiamnak nyitnék egy bankszámlát, amihez csak akkor férhet hozzá, ha lediplomázik
Jótékonykodnék is, utcán élő embereket karolnék fel legszívesebben és állatmenhelyeknek segítenék
Hát, így röviden ennyi
Jesszus, eddig csak kvázi a földrajzos szenvedélyemnek akartam hódolni hirtelen milliókkal a zsebemben, most jöjjön a tárgyiasabb része a dolgoknak.
Vennék magamnak egy csodásmesésenremekülgyönyörűen szóló fuvolát. Megtanulnék mellette zongorázni. Folytatnám tovább a sulit, max. elkezdeném a kereskedelem-marketinget a tanárképzés mellett -mostmár lenne rá pénzem
Persze a szokásos lakás-kocsi kombó is meglenne számomra. A családomon is segítenék, a keresztfiamnak nyitnék egy bankszámlát, amihez csak akkor férhet hozzá, ha lediplomázik
Hát, így röviden ennyi
2015. április 05. 08:45
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Jótékonykodnák. Minden rászorulóra áldoznák egy kis pénzt, majd szétosztanám a családom/rokonaim között. A maradékot betenném a bankba és kamatoztatnám. Ha szükségem lenne egy kis pénzre, akkor estleg vennék ki belőle. Na jó. Előtte azért vennék egy Ferrari-t vagy egy jó Lamborghini-t.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.