am ha akarnaés tényleg akkora a rajongó tábora akk nemkéne a műsor mert egyedül is be tudna csajozni.
(szánalmas)
VV4: Már válogatják Alekosz asszonyait
2011. március 29. 21:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (KisRigo38 @ 2011.03.29. 17:36)
Na erre kíváncsi leszek, de legfőképpen hogy milyen csajok jelentkeznek be!!!
Valószínűleg Kiszel Tünde és baráti köre kaliberű jelentkezők lesznek
2011. március 29. 22:09
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Azért szerintem elég érdekes, hogy Alekosz háta mögött szerepelnek. Nyilván amilyen Alekosz még fizetne is érte, hogy legyen egy róla szóló műsor, nem hogy még neki fizetnek. Biztos, hogy elvállalja...de azért megnézném a vezetőség fejét mikor Alekosz kijelenti, hogy bocs én ezt nem...
de sajnos ennek 0 % az esélye.
2011. március 30. 09:17
Szerintem,ha vége lesz a VV4-nek,akkor a villában,benn marad Alekosz és ott tartják meg ezt a műsort.
2011. március 30. 11:24
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Pandus, erre minden esély megvan. Alekosz mondhat nemet, erre a vezetőség és mindenki fel van készülve. Semmilyen szerződés és semmi nem kötelezi arra, hogy igent mondjon. Ez a személyes döntése lesz.
Persze, mivel imádja a nőket és a villát és a kettőt együtt megkapná a továbbiakban, bolond lenne nemet mondani. Legalábbis én így látom.
Persze, mivel imádja a nőket és a villát és a kettőt együtt megkapná a továbbiakban, bolond lenne nemet mondani. Legalábbis én így látom.
2011. március 30. 14:12
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahaha:)
2011. március 30. 15:27
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
egyébként szerintem Alekosznak méág mindig Éva tetszik, és hiába ő is kívülállóként érkezett a műsorba, de akkor is..sokkal jobban megtudta ismerni Alekosz Éva imidzsét, a stílusát, a helyzetek és problémák kezelési szokásait..
2011. március 30. 15:58
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.03.30. 11:24)
Pandus, erre minden esély megvan. Alekosz mondhat nemet, erre a vezetőség és mindenki fel van készülve. Semmilyen szerződés és semmi nem kötelezi arra, hogy igent mondjon. Ez a személyes döntése lesz.
Persze tudom, de ha belegondolsz, hogy már elkezdtek bele pénzt ölni, reklám, meg minden akkor arra számítanak, hogy igent fog mondani...legalábbis 98%-ban biztosak ha már ennyire szervezik, megvannak a rendezők és minden egyéb...szóval azért néznének egy nagyot ha így lazán közölné, hogy nem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: