VV4: Már válogatják Alekosz asszonyait
2011. március 29. 18:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
"Görög félisten"
Ahoz, hogy valaki "félisten" vagy "nőcsábász" meg mit tudom én milyen hülyeségeknek szokták még hívni, ahoz nem elég az, hogy minden nőt megd.gna válogatás nélkül.
Ahoz talán a nőknek is érdeklődnie kéne iránta, én meg ennek minimális jelét sem látom (normális nőknél legalábbis) Akik meg ide jelentkeznek, azok csak híresek akarnak lenni, vagy csak szimplán hülyék.
Alekosz is, nem tudom minek hiszi magát, valami szexistennek, vagy jó pasinak? Komolyan mondom, mikor látom a beképzelt, "mindenkinéljobbvagyoknemérhetszanyomomba" mentalitású megnyilvánulásait, verem a fejem a falba, hogy mégis mindenki Bécit nagyképűzi le
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2011. március 29. 18:57
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
"Jelenleg főként 18 és 30 éves kor közötti hölgyek vettek részt a castingon, de a cél az, hogy akár egy 60 éves nagymama is bekerüljön a műsorba, hátha ő lesz az, aki megdobogtatja a görög szívét."
VV Nagyi
2011. március 29. 19:03
Szegényt meg sem várják míg kijon
Ez a pasi kész sztár lesz vagy már azis xD
Megis érdemli
Ez a pasi kész sztár lesz vagy már azis xD
Megis érdemli
2011. március 29. 19:09
BunnyGirl! Vhogy úgy XD
janet7! Sztem sem görög félisten, mert az csak egy dolog,h az anyukája állítólag görög, ő attól még nem lesz félisten.
Eszti! Egyáltalán nem értek egyet. Olivér szervezkedik megint -.-"
Ezen kívűl: ha akkora csajozó, miért nem talált csajt? A válasz: mert kamu, az RTL meg már tényleg mindent megtesz, h őket nézzék -.-"
janet7! Sztem sem görög félisten, mert az csak egy dolog,h az anyukája állítólag görög, ő attól még nem lesz félisten.
Eszti! Egyáltalán nem értek egyet. Olivér szervezkedik megint -.-"
Ezen kívűl: ha akkora csajozó, miért nem talált csajt? A válasz: mert kamu, az RTL meg már tényleg mindent megtesz, h őket nézzék -.-"
2011. március 29. 19:14
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
nem is rossz ez a szám.
Bár remélem lesz több is.
2011. március 29. 19:28
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
Az mááá régen rossz ha nem tud magának asszonyt találni!!!
Ennyit róla!!
Ennyit róla!!
2011. március 29. 19:28
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
ez mennyire..hogy is mondjam..undorít
őszintén szólva minden olyan emberrel egyetértek (nem akarok neveket mondani mert sok lenne) aki azt mondja hogy ez agyalapi hülyeség és hogy Alekosz egy barom.
őszintén szólva minden olyan emberrel egyetértek (nem akarok neveket mondani mert sok lenne) aki azt mondja hogy ez agyalapi hülyeség és hogy Alekosz egy barom.
2011. március 29. 19:38
ebben az a szép hogy a csajok rá sem b'sznának ha nem szerepelne a VV4-ben.számalom a köbön...mi van RTL-feltűnési viszketegség...
2011. március 29. 20:00
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
szerimtem nem lesz a szerelemből semmi
2011. március 29. 20:08
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
szánalmasak azok a lányok akik jelentkeztek valószínüleg csak a hírnév miatt tették én tuti nem válalnám be
2011. március 29. 20:08
ezek nem tudják hogy mire jelentkeztek elég csak megnézni mit művel a többiekkel a villában :okoskodik és osztja az észt ilyen pasi nem kell senkinek sem...
2011. március 29. 20:29
|
|
reni1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 501 Csatolások: 135 Azonosító: 123838 offline
|
de utálom . ez az ember ezt nem érdemli meg. ha eddig olyan nagyon szereték volna a nők akkor már rég lene csaja . mert biztos vagyok benne hogy csak azért akkarnak összejöni vele mert mindenki azt hiszi hogy ő fogja megnyerni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.